Margana
Fanka BB :)
O matko, bidulka. Strasznie wspolczuje[emoji20]No niestety tętno coraz słabsze i albo samo pójdzie albo rodzic bd jejciu strasznie jej współczuję [emoji22]
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O matko, bidulka. Strasznie wspolczuje[emoji20]No niestety tętno coraz słabsze i albo samo pójdzie albo rodzic bd jejciu strasznie jej współczuję [emoji22]
![]()
Cały pakiet mówisz?No powiedz mu że prosisz o cały pakiet najlepiej [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też właśnie bym chciała trampki jeszczeChyba i ja się skusze zrobię sobie jakąś przyjemność jakoś przestałam o siebie dbać wielki czas powrócić do zakupoholictwa [emoji23] do tego bym chciała jakieś ładne białe trampeczki czyli mam misję na popoludnie[emoji7]
Ślicznew jeden warkocz ? Robią mi się podobne , ale nie a tak mocno pofalowane
A jeśli ja miewam bóle głowy, przy tym mdłości i zaburzenia widzenia , a zdarza mi się nie wiadomo kiedy, w różnych sytuacjach , boje się , żeby nie zdarzyło się to podczas porodu , podczas stresu , bo mogło by być źle. Nie widzę osoby przede mną, obraz mi lata. Powinnam o tym powiedzieć lekarzowi ?
Dzieki![emoji110] [emoji110] [emoji110] za wizytę
A tam jak synuś prosi o słodkie to co mu będziesz odmawiac[emoji39]Zazdroszczę możliwości jedzenia takiej ilości słodyczy tym bardziej że po Klaudii wcale nie widać no i po wadze teżJa to obiecałam sobie unikać słodkiego przynajmniej w jakimś tam stopniu.
Super, oby tak dalej [emoji106][emoji106][emoji106]Chwalę się...wypiłam 1,5 l wody i kubek rumianku od rana![]()
No pieknie[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]Chwalę się...wypiłam 1,5 l wody i kubek rumianku od rana![]()
Slicznie[emoji5]
proszę bardzo specjalnie dla Ciebie [emoji16][emoji16]![]()
![]()