reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super [emoji106]
No i niech się uczy później przewijać, usypiać itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To akurat umie[emoji13] Szwagierka ma 2 malych bobasow wiec on doswiadczenie ma za to ja bałam sie nawet na rece wziac[emoji13]

0d1ysek204b7r6bk.png

reklama
I jejku ale ładna [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No na żywo chyba wygląda jeszcze lepiej ☺️ jeszcze mam dwie spódniczki jedną dostanie jak przyjdzie paczka z rzeczami do Agatki zeby jej przykro nie było że do niej nic a Kacper dostanie spodnie ☺️ a druga z bluzką jej zamówiłam przy okazji jak zamawiałam prezent dla młodego na urodziny ☺️

Ojj z tym super to bym polemizowala bo już raczej jak hipopotamek [emoji23][emoji16][emoji16] ale bardzo dziękuję

f2w39n7303c24ozn.png
No nie wiem gdzie ale ja tam żadnego hipopotamka nie widzę :) Za to super laskę z brzuszkiem.

A tam jak synuś prosi o słodkie to co mu będziesz odmawiac[emoji39]

Tak, tak namawiaj do złego :D

Super, oby tak dalej [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dziękuję :) Zamierzam wprowadzić na dobre zwyczaj picia wody przynajmniej te 1,5 l na dzień :)

U mnie to samo... Najgorsze jest to ze byla odpowiedzialna za sprzedaz, tajniakq i audyt w kazdej placowce a kokosow nie bylo. I tak jak mowisz coraz wieksze wymagania... Stres ogromny, sporo przytylam bo w pracy nic nie jadłam tylko wieczorami, wlosy i paznokcie tragedia... Wychodziły garsciami no i ciągle kłótnie w mezem bo sie wyzywalam na nim... I stwierdziłam ze dosc.. Jak nie zajde w ciążę to zmieniam prace ale o dziwo udalo sie za 2 razem[emoji3][emoji13] i od razu l4 bo balabym sie o dzidzie

0d1ysek204b7r6bk.png
No to dokładnie tak jak u mnie. Przytyłam sporo przez te 3lata. Stres, nerwy, wyżywanie się na rodzinie i sporo innych rzeczy. Miałam zmienić pracę, ale ciąża okazała się wybawieniem i też od razu L4. Nie wiem jeszcze co będę robić po macierzyńskim, ale praca w takich warunkach odpada. Żeby jeszcze dobrze zarobić to ok, ale szału nie było. Z wykształcenia jestem pedagogiem i pracownikiem socjalnym, ale tam to się dopiero nie widzę. Wypaliłam się jako pedagog już podczas praktyk na studiach ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

Wiem że zdjęcie dla Klaudi ale ja też napisze , że bardzo ładnie [emoji4]

Hahaha taak dla Klaudii a wszyscy inni mają zamknąć oczy [emoji23][emoji23][emoji23] gdybym tak chciała tylko dla Klaudii to bym wysłała prywatnie [emoji16][emoji16][emoji16] a ja zrobiłam bo dopytuje dziołcha mnie co jakiś czas to poszłam i zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry