reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie jestem ciekawa jak to się odczuwa jak się blizna rozchodzi bo u mnie nie duży odstęp czasu minął :/
Chyba lepiej nie myśleć, podejrzewam, że jakoś boli. U mnie od cesarki do cesarki beda 3 lata. W poprzedniej ciazy w dzień porodu miałam Blizne 3 mm ale było prawie 5vlat roznicy

reklama
agnieszka pisze tak mmol/l
mg_dl_na_mmol_l.jpg

Czyli jest ok [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A moja mała glowka w dół się obróciła
Dowiedziałaś się na wizycie ostatnio ?:)
Trochę Was dziś pomęczę swoją osoba, ale przyszła sukienka z misimi o której chyba wczoraj Wam pisałam [emoji16] i się zakochałam p.s z tylu na łóżku koce bo jak widać to jest centrum dowodzenia mojego psa, który szuka kotów przez okno [emoji23] i tak naprawdę narazie to jest tylko psa pokój
1523015829-87dcdc0c7b291c35-aaaaaa.jpeg
1523015839-a25876293387de25-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Aaaa ! Co ty robisz ! :D bo wykorzystasz swój limit fotek i znowu będę się musiała prosić później o kolejne :D
A tak serio, to ślicznie wyglądasz :*
Do twarzy Ci w czerwieni, a brzuszek dodaje Ci seksapilu :D

Aaaa. Już myślałam , że nadrobiłam 39stron a przede mną kolejnych 37 :D oszalalyscie :D to chociaż się przywitam bo do wieczora mi zejdzie jak tak dalej pójdzie [emoji14]

Dzisiaj coś nerwowy mam dzień.. wszystko mnie drażni. Jak się cieszę i doczekać nie mogę córki tak dzisiaj wszystkiego się obawiam, porodu (wczorajszych tematów) i boli. To jeszcze dzisiaj mi do głowy przyszły te moje problemy z bólem glowy i możliwa cesarka :/ jakieś obawy głupie , że nie dam sobie rady z tak małym dzieckiem i że to wszystko takie nowe..
Denerwuje się tym zalanym mieszkaniem i tym , że K jeszcze nie będzie 4 tygodnie :(

Trzymam kciuki za dzisiejsZe wizyty i dobre wyniki z glukozy :* Miłego Dnia [emoji173]️
Klaudia to normalne, ze sie cieszysz, a zarazem denerwujesz i boisz. Tym bardziej, ze to pierwsze dzieciatko. A to, ze jestes czesto sama nie ulatwia sprawy. Ale spokojnie, wszystko przyjdzie w swoim czasie. A taka szkola rodzenia prwnie by Ci pomogla.
Bylas dzis na tym spotkaniu?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dowiedziałaś się na wizycie ostatnio ?:)

Aaaa ! Co ty robisz ! :D bo wykorzystasz swój limit fotek i znowu będę się musiała prosić później o kolejne :D
A tak serio, to ślicznie wyglądasz :*
Do twarzy Ci w czerwieni, a brzuszek dodaje Ci seksapilu :D
Ostatnio na wizycie była na skos czuję gdzie kopie ☺️

reklama
To normalne Klaudia myślę , że każda z nas mimo radości ma tez wiele obaw jak to będzie co to będzie , ale damy radę niemartw się [emoji8] a z remontem też się wszystko pouklada [emoji123]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :***
A myślicie , że te bóle kręgosłupa i nóg które już trwają z tydzień bez przerwy są bezpieczne ?:(
Ja to się nie mogę doczekać która się pierwsza rozpakuje z naszej gromadki i chcę już tą dzidzię zobaczyć [emoji173]
Ja też :D ciekawa jestem jak wyglądają nasze dzieciaczki :)
No troche obwisly... Bardzo ciężkie sie zrobily[emoji34] mój maz sie smieje ze tymi cyckami to cala porodowke nakarmie haha

0d1ysek204b7r6bk.png
Haha , dobre :D a co mój ostatnio wymyślił xd że slyszal w radiu, że podobno wchodzi czy wszedł zakaz karmienia mlekiem modyfikowanym dziecka, że na takie mleko będzie na receptę od lekarza ginekologa. A tak to , kobiety które mają więcej mleka będą oddawały gdzieś tam i te które nie mają beda karmiły swoje dzieci mlekiem innych matek. Ale w ogóle mu w to nie uwierzyłam. Trochę głupie mi się to wydaje, na pewno bym się na coś takiego nie zgodziła :/
Haha chipsowy dzien dziś widzę [emoji1]

Ja dzisiaj też mam szynkowe :D ale póki co leżę i ruszyć się nie mogę :hmm:
Dobry stanik z gąbką od dołu i każda taki będzie miała [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja noszę push up i takich nie mam :D
Też lubię kukurydzę [emoji4]

Ja też :D całe puszki kupowałam przed ciążą , ale coś dawno nie jadłam :p zapomniałam o tym smakolyczku :D

Do góry