G
gosc12
Gość
Ja. Ale ja przez stronę korzystam.Za chwilę zgłoszę, ale pytanie, czy jeszcze ktoś ma problemy z apką?
![]()
Ooo to dawno miałaś , a nie myślałas o zmianie ginekologa i prywatnych wizytach ?ostatni raz usg miałam na połowkowym ale miałam dwa razy na nfz i pozniej prywatnie, to wtedy chyba wazyla w 20,4 tyg 378 g jak dobrze pamietamna wiztyty chodze co 4 tyg ale bez usg bo moja gin na nfz ma za slaby sprzet..i wysyla mnie na usg do szpitala ale i tak za kazdym razem bylam prywatnie
teraz bede miec dopiero usg na tym trzecim prenatalnym 25 maja to wtedy bedzie jakos 31 tydz
wozek mam, fotelik chyba z miesiac temu kupilam maxi cosi citi, czarny tez za okazyjna cene w super stanie , wanienka tez juz kupiona taka z ikei ,jutro jade po lezaczek bujaczek fisher price taki bardziej zwykly z wibracjami , to juz bedzie na pozniejciuszkow na poczatej juz mam wystarczajco , jedynie moze dokupie jeszcze ze 3 jakies cienkie sweterki rozpinane zeby zalozyc jak bedzie chlodniej
tylko dla siebie nic kompletnie jeszcze nie mam... ale chyba w maju dopiero zaczne kupowac
To już dużo do przodu jesteście
Szkoda , że też nie pomyślałam o tym żebym robić w jednej pozycji , w jednym ubraniuTani armani 10zl [emoji16][emoji16] no zrobię w środę w swojej sukience do zdjęć brzuszka i wrzucę razem z pierwszym zdjęciem z ok 9tc o ile dobrze pamiętam [emoji16] będzie porownanie
![]()