reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to też źle. I mówiłaś o tym lekarzowi ?
Bo przecież taki atak może złapać w każdym możliwym momencie..

Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja się zastanawiam czy na echo serca płodu lekarz tez może zerknąć na dziecko np wagę jeśli zapytam? Jest tu jakaś mamusia która miała echo pamiętam ze chyba @Marika92 :)

Jasne pani z widzislawia bardoz fajna babka kilka razy już współpracowalysmy mam 4 dzieci [emoji4]
Specjalizuje się tez w sesjach niemowląt
Masz fb?? Link do: Agnieszka Olechowska Fotografia

Dzięki [emoji5]
Będę się nadal zastanawiała [emoji6][emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja się zastanawiam czy na echo serca płodu lekarz tez może zerknąć na dziecko np wagę jeśli zapytam? Jest tu jakaś mamusia która miała echo pamiętam ze chyba @Marika92 :)
Mi sprawdził też wagę i zmierzył brzuszek, główkę i kość udową z teco co pamiętam :)

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren

Ja walczyłam z takimi migrenami (też światłowstręt, mroczki, wymioty itd...) od czasów szkolnych, też komplet badań (tomograf, rezonans, eeg itd), neurolog, cuda wianki, diagnoza była, że tak mam i tyle...
A okazała się reakcja na glutaminian sodu...
Może spróbuj, i u ciebie eliminacja glutaminianu też pomoże?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???

Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna

Porażka .. a ja ostatnio pisałam , że przed terminem bym chciała się położyć XD
Już się śmiałyśmy, że nie możesz się doczekać a do środy daleko jeszcze więc specjalnie dla Ciebie zrobiłam bo ciezarnym się nie odmawia [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, czytałam :D
Wtedy się szybko robi cesarkę...
Podobnie jest w czasie komplikacji w trakcie porodu, wtedy robi się nieplanowaną cc

0d1yrjjgtd95fou3.png
I podczas cesarki nagle przechodzą bóle, skurcze i poród się zatrzymuje tak ?
Jako ciężarna na nfz do 7 dni z tego co wiem...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Musze dopytać :) dzięki :)
Klaudia to normalne, ze sie cieszysz, a zarazem denerwujesz i boisz. Tym bardziej, ze to pierwsze dzieciatko. A to, ze jestes czesto sama nie ulatwia sprawy. Ale spokojnie, wszystko przyjdzie w swoim czasie. A taka szkola rodzenia prwnie by Ci pomogla.
Bylas dzis na tym spotkaniu?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Włącza mi się taka chwilowa panika, a potem przechodzi i nie mogę się znowu doczekać :) nie byłam, ciągle mam problemy z tymi plecami, bałam się , że nie wysiedziała nawet te 45 minut :( a do tego chumor do D.. dzis miałam , musiałam czekać na telefon od faceta z NFZ i tak wszystko dzisiaj na głowie, że szczerze to przeleciały mi te godziny i zanim się obejrzałam to już wieczór się zrobił. Ale pójdę następnym razem :)
Agnieszka, dziękuje :D

Dzisiejsze zakupy + skarptusie
c246c36428c9b4e7a84a3e06f8910355.jpg

b57096a1d95fd0675c484465759fd3dd.jpg

94086968c05be003ef4355faa38a9eb2.jpg

1d75066fbd38184d4b52c89291194b43.jpg

8c2ca114e601cba9edc822adc598e12c.jpg

d00f1f2a1270bbb9af2c6d1f1532c78c.jpg
Slicznusiee ❤️❤️
Ostatnio na wizycie była na skos czuję gdzie kopie ☺️
A ja nigdy nie mogę się połapać jak leży :D

reklama
@SzczęśliwaCiężarna kiedyś pisalysmy o tych pudełkach z Ikei. Ty je zamawialas czy kupowałas osobiście w sklepie ? Myślę jak je zamówić , żeby przesyłka nie kosztowała 400zl. A raczej się nie zapowiada że będę jechać do Ikei w kwietniu, bo jest w innym mieście. Jutro planuje kupić komodę i chciałabym zacząć wszystko układać.

Do góry