Mimi2330
Fanka BB :)
A jakie masz wyniki?Cześć moje drogie babeczki
Jestem na forum i czytam wasze posty na bieżąco, ale nie miałam czasu się udzielać
ciągle coś, wsparcie dawało mi już samo czytanie was! Waga ostatnio idzie do góry, że strach stawać jak sobie z tym radzić. Też macie /mialyscie większe rozbieżności wagowe? Mi wystarczy że zjem posiłek a brzuch od razu nabiera objętość i zaraz mi jakoś CIĘŻKO. W międzyczasie miałam bóle brzucha okazało się że kamienie na woreczku. Ale na szczęście po przejściu na lżejsza dietę ataki się nie powtarzały! Na szczęście!! Dzisiaj byłam na krzywej cukrowej i wyszła mi podwyższona, i zaś powód do zmartwień. Powiedzcie mi jak to u was było z tą krzywa wszytsko w porządku czy mialyście jakieś przeboje. Wizyta u ginekologa we wtorek chyba oszaleje do tego czasu. Miałam Was pytać właśnie o wyprawki ale widzę że już zaczełyscie temat
ja właśnie myślę że chyba już czas najwyższy żeby zacząć coś kompletowa.co.do rozmiarów również nad tym się ost zastanawiałam i myślę że 56 to tylko kilka sztuk a więcej właśnie 62 i w górę
. Też już coraz trudniej mi przechodzic koło ciuszkow obojętnie, oczopląsu idzie dostaća powiedzcie kochane jakie wózki macie czy polecacie? Ja zastanawiam się nad anex albo expiro next ma ktoś jakieś opinie
ten drugi genialnie się prowadzi bynajmniej po sklepowej posadzce
@Colorado1989 figurka pierwsza klasa !! @Paula1207 piekniutki brzusio już bliżej niz dalej
![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom