G
gosc12
Gość
W końcu !! Goniłam Was cały dzień , byłam ciągle w tył o kilkanaście stron. W końcu nadrobiłam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na nfz wg ustawy nalezy Ci sie wizyta w ciagu tygodnia. U kazdego specjalisty.A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?
Kurcze kiepsko troche. Ja rodzac w 40+0 mialam wody zielone i lozysko watpliwej jakosci. To co by bylo potem?Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???
Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko jak ktos ma daleko do szpitala to toche uciazliwe[emoji53]No to chociaż o tyle dobrze , że robią to ktg przez dwa tygodnie a nie zostawiają kobietę samą sobie
![]()
Piekna!Ale żeby nie było, że cały dzień nic nie zrobiłam, tylko śpię i siedzę na forum, to skończyłam skrzyneczkę dla Hani [emoji6]
Tzn Hania ją dostanie dużo później, na razie jest na moje "Haniowe" skarby - test ciążowy, fotki z usg, później dorzucę kilka pamiątek z okresu niemowlęctwa, pierwszy ząbek itd [emoji6]
W sumie nie jest duża - do środka poszedł niecały arkusz (A3) filcu![]()
A wygląda tak:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chlopiec? Zawsze fajne sa lego. Sa takie male niedrogie zestawy. Ksiazeczki z zadaniami dla odpowiedniego wieku. Ksiazka do poczytania. Zestawy kteatywne to tworzenia roznych rzeczy.Mam pytanie, zwłaszcza do "bardziej doświadczonej" części... [emoji15]
Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)
Ma to być jakiś drobiazg, i najlepiej jakiś fajny, kreatywny, itd... [emoji15]
(nie ma szans, nie kupię słodyczy itd)
(i nie wiem, czym się interesuje, jakie bajki lubi itd...[emoji15])
Możecie podratować jakimś pomysłem...?
![]()
Mam kolezanke w pracy, ktora ma takie okropnw migreny, ze nie jest w stanie funkcjonowac. Mnustwo lekow brala i najbardziej jej pomogla akupunktura.Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sprobuj posxukac na allegro. Tam czesto sprzedaja roznecrzeczy z ikei.@SzczęśliwaCiężarna kiedyś pisalysmy o tych pudełkach z Ikei. Ty je zamawialas czy kupowałas osobiście w sklepie ? Myślę jak je zamówić , żeby przesyłka nie kosztowała 400zl. A raczej się nie zapowiada że będę jechać do Ikei w kwietniu, bo jest w innym mieście. Jutro planuje kupić komodę i chciałabym zacząć wszystko układać.
Warsteiner albo CarlsbergZazdroszczę plazy i grillaw maju jak będzie K też może sobie zrobimy
kiedy jest majówka
? A ja nie mogę znaleźć piwa bez alkoholowego :/ jakie pijesz ?