reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?
Na nfz wg ustawy nalezy Ci sie wizyta w ciagu tygodnia. U kazdego specjalisty.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???

Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze kiepsko troche. Ja rodzac w 40+0 mialam wody zielone i lozysko watpliwej jakosci. To co by bylo potem?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ale żeby nie było, że cały dzień nic nie zrobiłam, tylko śpię i siedzę na forum, to skończyłam skrzyneczkę dla Hani [emoji6]
Tzn Hania ją dostanie dużo później, na razie jest na moje "Haniowe" skarby - test ciążowy, fotki z usg, później dorzucę kilka pamiątek z okresu niemowlęctwa, pierwszy ząbek itd [emoji6]
W sumie nie jest duża - do środka poszedł niecały arkusz (A3) filcu ;)

A wygląda tak:
9fbecf2f21f43635db67a02232779dc4.jpg
7254b76597ee1ff17a8879ba0a71f813.jpg
279bffb46cd6d79d80c2d0df0b49d792.jpg
d4737104b07e3d99033ec9edd6fbef89.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Piekna!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam pytanie, zwłaszcza do "bardziej doświadczonej" części... [emoji15]
Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)
Ma to być jakiś drobiazg, i najlepiej jakiś fajny, kreatywny, itd... [emoji15]
(nie ma szans, nie kupię słodyczy itd)
(i nie wiem, czym się interesuje, jakie bajki lubi itd...[emoji15])
Możecie podratować jakimś pomysłem...?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chlopiec? Zawsze fajne sa lego. Sa takie male niedrogie zestawy. Ksiazeczki z zadaniami dla odpowiedniego wieku. Ksiazka do poczytania. Zestawy kteatywne to tworzenia roznych rzeczy.
Najlepiej to przejzec sobie allegro[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kolezanke w pracy, ktora ma takie okropnw migreny, ze nie jest w stanie funkcjonowac. Mnustwo lekow brala i najbardziej jej pomogla akupunktura.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@SzczęśliwaCiężarna kiedyś pisalysmy o tych pudełkach z Ikei. Ty je zamawialas czy kupowałas osobiście w sklepie ? Myślę jak je zamówić , żeby przesyłka nie kosztowała 400zl. A raczej się nie zapowiada że będę jechać do Ikei w kwietniu, bo jest w innym mieście. Jutro planuje kupić komodę i chciałabym zacząć wszystko układać.
Sprobuj posxukac na allegro. Tam czesto sprzedaja roznecrzeczy z ikei.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry