reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuje :* Córeczka dodaje Ci urody :)
Super wyglądasz,a w brzuszku już mega różnica :) i śliczna sukienka. Gdzie kupiłaś ?:D
Tani armani 10zl [emoji16][emoji16] no zrobię w środę w swojej sukience do zdjęć brzuszka i wrzucę razem z pierwszym zdjęciem z ok 9tc o ile dobrze pamiętam [emoji16] będzie porownanie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kurde na necie pisze ze powyżej 120mg/Dl po 2 godz to jest cukrzyca [emoji849]
Nie wiem weźcie wy mi to zinterpretuje ..

Edit: dobra wodze norma jest do 140 wiec niewiele mi brakuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Po pierwszym jeszcze może być, chociaż u nas nie ma już takiej opcji. Potem już jest za duże ryzyko rozejścia rany i pęknięcia macicy
A co gdyby poród naturalnie odbył się szybciej niz planowana CC ? Mogło by być źle :/
Zazdroszczę możliwości jedzenia takiej ilości słodyczy tym bardziej że po Klaudii wcale nie widać no i po wadze też :) Ja to obiecałam sobie unikać słodkiego przynajmniej w jakimś tam stopniu.
Jak zobaczę , że waga idzie za szybko w górę to na pewno zmienimalizuje słodkości. Póki co , widzę , że tyłek , biodra i uda mi przytyły. Ale nie będę sobie odmawiać , no na pewno by przytyły nawet bez jedzenia słodyczy.
Chwalę się...wypiłam 1,5 l wody i kubek rumianku od rana :D
Super !:*
Chyba i ja się skusze zrobię sobie jakąś przyjemność jakoś przestałam o siebie dbać wielki czas powrócić do zakupoholictwa [emoji23] do tego bym chciała jakieś ładne białe trampeczki czyli mam misję na popoludnie[emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro też idę po trampki :D marzą mi się jasno różowe i białe :p
@klaudiaa975 tak w jeden warkocz od samego czubka głowy ;)
1523013882-ea3c48c6f4be5b8c-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
AA to ja nie umiem takiego :(
Ale wygląda super :)

Pogadaj z lekarzem ja mam stwoerdzona migrenę leczona ale się nie kwalifikuje do cc
Przy porodzie wydaje mi się ze kobieta jest tak nastawiona skurcze bóle itd ze nawet nie myśli o głowie nawet nie wiem czy występuje bol głowy nie zastanawiałam się nad tyale warto zapytać swojego lekarza
U nas ogólnie bardzo nie chętnie chcą robić cc

A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?

A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?

Tak rzygam, mam orzed oczami mroczki mgle nie wiem jak to nazwać, i nie potrafię myśleć jestem jak naćpana [emoji58] musze od razu się położyć mieć ciemno w pokoju i cicho

Hahaha taak dla Klaudii a wszyscy inni mają zamknąć oczy [emoji23][emoji23][emoji23] gdybym tak chciała tylko dla Klaudii to bym wysłała prywatnie [emoji16][emoji16][emoji16] a ja zrobiłam bo dopytuje dziołcha mnie co jakiś czas to poszłam i zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha dla świętego spokoju :D bo ciekawska jestem :D jeszcze Kingę muszę pomęczyć o fotkę :D bo tez jej dawno nie widziałam :D

Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???

Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna

reklama
Do góry