kinga30
Fanka BB :)
Ja wzielam nospe zaraz jeszcze dwa magnezy bo ruszyc się nie mogłamU mnie wtedy dodatkowa nospa i magnez. Dzisiaj też dawki zwiększyłam, pod plan dnia zapobiegawczo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja wzielam nospe zaraz jeszcze dwa magnezy bo ruszyc się nie mogłamU mnie wtedy dodatkowa nospa i magnez. Dzisiaj też dawki zwiększyłam, pod plan dnia zapobiegawczo.
Hey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()
Myślę, że magnez i nospa, i przede wszystkim leżenieJa boli brzuch ja na okres i ciągnie to nospa pomoże czy lepiej Apap wziasc ??? Skurcze to nie są raczej ciągnięcia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ale dobrze ze się nie męczy juzEhhh przykro mi strasznie [emoji20]
Dokładnie - skoro to nie coś mega cukrowego itd, to trochę zjeść możeszMajonez i musztarde mam bez cukru, także tutaj się udaje. Ziemniaki gorzej, bo mogę zjeść Maks. 5 małych wielkości łyżki stołowej. Czyli taka sałatkę mogłabym zaryzykować - ogórki kiszone super zabijają cukier. Gdyby była porcja jak dla ptaszka to może bym cukier miała w normieZrobię, sprawdzę i najwyżej mąż zje.
Współczuję bardzo [emoji20] [emoji22]Hey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()
Jak w zeszłym roku była obowiązkowa rejestracja kart SIM to miałam codziennie w pracy tylu Ukraińców, że już ich gadkę rozumiemJeszcze się chłopaki nawołuja przez te hałasy, a że siedzę tylko w domu to prawie jakbym znajomych miałaJura, Żenia, Witalij i reszty nie pamiętam
![]()
U mnie szałot na zielonąA to w moich Str na szalot mówi się na sałatę zielona [emoji23]