T
taycia
Gość
To coś jak ja czasami 4. Dzisiaj do tego czasu np narazie 2
Moje dobrze wchlaniaja wilgoc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To coś jak ja czasami 4. Dzisiaj do tego czasu np narazie 2
Hania bardzo reaguje na gwałtowne zmiany pogody (w sumie ja też...) - wtedy obie jesteśmy senne, mało aktywne itd.
Dla mnie najważniejsze jest, czy reaguje np na stukanie itd. Jeśli tak, to wychodzę z założenia, że jest ok, nawet jeśli to nie jest 15 minut szaleństwa tylko odstukanie mi raz czy dwa... [emoji15]
![]()
Ja nie będę się zastanawiała, jeśli Hania będzie tyle jadła... Oboje z O jemy porównywalnie... Tzn teraz O dużo więcej, bo ja się prawie nie ruszam, ale jak biegałam, to były takie same porcje, a jego kumple w pracy widząc, ile je komentowali tylko, że gdyby tyle jedli, to by się na fotelu nie zmieścili [emoji23]Wlasnie tez mnie to zastanawia hahahaha
Dokładnie... Ale jakby mi nie odpukała w ogóle, to bym od razu pojechała na IP... [emoji15]Ja tez się tak nie stresuje tym bo jednak raz na jakiś czas jest jakieś puknięcie lekkie ale jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super fotkaPozdrawiamy ze spacerku [emoji8][emoji8][emoji8]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta tak jak u mnieMoje dobrze wchlaniaja wilgoczalezy jaki mam dzien..czy leniwy, czy intensywny...
Ładnie Ci w tym kolorzePozdrawiamy ze spacerku [emoji8][emoji8][emoji8]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
No i w białym kolorze? Podkreślam jeszcze raz , że zamawialam na allegro
![]()
Noo. Super sprawa@_agnieszka_ zazdroszczę, sama chętnie bym odpoczęła w taki sposób
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
SkumałamJasne, ja oraz @Jola92 postaramy się robić podsumowania
Ale serio jak czytałam @klaudiaa975 i @SzczęśliwaCiężarna jedna pisząca o transporcie z Ikei druga z allegro i tak z 10 postów, gdzie Klaudia na koniec pisze: a to trzeba było od rzu pisać że zamawiałaś z allegro to myślałam że się posikam (i będę musiała wtedy wąchać majtki..!)Normalnie kibicowałam im po cichu żeby się w końcu dogadaly
![]()
Myślę , że nic się niedzieje bo mój ksieciunio też od paru dni ma lenia , ale w szpitalu na pewno też by pomierzyli malutka a głównie to niedaje Ci spokoju prawda?Ja też właśnie jakoś słabo czuje dziś jak popukam w brzuch to odpowie a tak to słabo nie wiem czy jak tak nie będzie do wieczora to nie pojadę na ip bo juz mnie wszystko doluje