reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musiałam jechac po nowa tapetę masakra
Co Łukasz przykleił to się robiły buły i nie wiedział z czego a wyglądało to fatalnie klej jeden z droższych stwoerdzil ze zrywa to i jeszcze raz będzie kłaść jak zaczął odrywać okazało
Się ze jak nam malowali 4 lata temu przed wprowadzka to nie zagruntowaniu ściany!!!! I dlatego tapeta tak robiła
Łukasz jest tak nerwowy ze ja się już nie odzywam
Wzięłam auto i musiałam jechac kupić grunt i dwie rolki tapety robi od nowa
Dobrze ze to tylka jedna ściana bo w innym wypadku by tym rzucił [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to współczuję. Zrób mu melisę i niech robi po mału.. a nie ma kogoś do pomocy ? Tapetę ciężko jednak jest położyc

reklama
Moj napewno zmienił pozycje bo kopał cały czas raz z lewej raz z prawej a teraz czuje takie puknięcia tylko w dole pozatym czuje ucisk pod żebrami a przedtem tak nie miałam
Mysle ze jest główka w dol

A co do detektora kiedyś na początku była dyskusja wiec mogę wam powiedzieć ze on jest dobry ale właśnie na tym etapie co teraz jesteśmy bo
Idzie szybko wyłapać bicie serca jak w 15-16 tyg próbowałam to była
Porażka 40 min stresu bo nic nie było słychać nie mogłam znaleźć bicia dzieci są za małe a teraz przynajmniej jak nie czułam tych ruchów to od razu tętno słychać wciagu 30sek

Właśnie ja myślałam żeby to kupić wcześniej ale bałam się ze nie będę mogła znalezc tętna i będę panikować jeszcze bardziej a teraz nie wiem czy mi się opłaca na 2 miesiące ale może dzięki temu była bym spokojniejsza

Też mi się taka podoba. Była w drugim sklepie i myślałam nad nią bo była tańsza od tej którą zamówiłam. Ale miała strasznie płytkie szuflady i na długość tylko 100cm z czego boki obite i z szuflady zostało z 70cm. No dla mnie za mało. :/ Ale tak to śliczna. Fajne te gałeczki. Taka typowo do dziecięcego pokoiku :)
Ona akurat jest dość droga bo myślę, że koło 1000zl więc to chyba nie ta widziałaś :)

f2w39n7303c24ozn.png

Właśnie ja myślałam żeby to kupić wcześniej ale bałam się ze nie będę mogła znalezc tętna i będę panikować jeszcze bardziej a teraz nie wiem czy mi się opłaca na 2 miesiące ale może dzięki temu była bym spokojniejsza

Mam go od 15 tyg i szczerze na tym etapie ci teraz jesteśmy jest przydatny chociażby właśnie w takich sytuacjach kiedy dziecko zmienia pozycje i nie czuć ruchów można wziasc posłuchać tętna od razu człowiek spokojniejszy nie panikuje nie leci na szpital
Zawsze można go sorzedac później

Też mi się taka podoba. Była w drugim sklepie i myślałam nad nią bo była tańsza od tej którą zamówiłam. Ale miała strasznie płytkie szuflady i na długość tylko 100cm z czego boki obite i z szuflady zostało z 70cm. No dla mnie za mało. :/ Ale tak to śliczna. Fajne te gałeczki. Taka typowo do dziecięcego pokoiku :)
1523124104-032f573d67f5d20b-aaaaaa.png
no lekko ponad 1000zl dobrze pamiętałam :)

f2w39n7303c24ozn.png

To dotarliśmy do domu jestem w szoku ile te moje dzieci jedzą [emoji5] Marysia kanapkę, frytki i mus. Kacper nuggetsy, frytki i mus a mama lepiej nie mówić hahahaha
Hahaha, no moja potrafi wciagnac nuggetsy, frytki i jeszcze po kilka gryzow kanapek od nas[emoji6] A czasem i jeszcze loda na deser.
A mamusia to dokarmia kolejne[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Myślę ,że skoro Ci było wygodnie leżeć to nie musisz się martwic :) wazne, ze troszkę na powietrzu, na słonku. Na pewno lepiej się czujesz. I synek też to odczuwa :) wyleguj się tak jak najczęściej :) chętnie polezalabym z Toba :D

Zanim ja ogarnęłam kilkanaście stron do końca wieczora to już się uwkurzalas delikatnie w ciągu dnia :D haha

Jaki zad :o
No szafa super będzie, idealna sobie rozrysowałam w tamtym miesiącu w notesiku :D wszystko mi pasuje w rozmieszczeniu. No i w komodę się na pewno zmieszcze , bo mają w niej być tylko ubranka i kosmetyki. A kocyki, kombinezonami będą w szafie w mieszkaniu. Sukienki , kurtki, polarki, sweterki itp będą w szafie sobie wisiały :)
No i super sobie rozplanowalas[emoji16] a zad mój [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry