reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Klaudia fajna ta komoda a to kupowałas przez neta??? Ja tez potrzebuje coś takiego na ubranka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, przez neta chciałam ale jednak się bałam. Bo już zamówiłam tak meble do salonu i po skręceniu mnie nerwy wzięły..
Dlatego kupiłam w sklepie. Nie do końca taka jak chciałam ale myślę , że starczy miejsca. Ale z tej strony co pisałam jak byś sobie zamówiła to polecam. Będziesz wiedziała jaką przyjdzie, bo ja naocznie mogłam ją obejrzeć :)

Ja mam teraz lozysko na tylnie ścianie z synkiem miałam na przedniej i naprawdę jest różnica, teraz się tak wiecie ze już boli :)
Ja mam dokładnie tak samo i sama jestem pod wrażeniem jak mocno kopie na tak wczesnym etapie. Strach się bać co będzie dalej ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

Da radę tam 5 pasków wyjdzie na ścianę bardziej jest wkurzony na czas który stracił No nic ku*wi dalej [emoji23]

I jak ? Udało się ?:)
Właśnie ja myślałam żeby to kupić wcześniej ale bałam się ze nie będę mogła znalezc tętna i będę panikować jeszcze bardziej a teraz nie wiem czy mi się opłaca na 2 miesiące ale może dzięki temu była bym spokojniejsza
A nie da gdzieś wypożyczać ?
Ona akurat jest dość droga bo myślę, że koło 1000zl więc to chyba nie ta widziałaś :)

f2w39n7303c24ozn.png
Nie mówię , że dokładnie ta komodę. Bo przecież tego typu jest setki w sklepach, tylko pisze , że w tym stylu. Wyglądała identycznie ale miała 4 szuflady.
Hej[emoji4]
@klaudiaa975 fajna ta komoda. Ja nie wiem jak się pomieszcze ciuchami, jak przy jednym dziecku ledwo się mieszcze w komode. A jeszcze matka wariatka ciągle coś mu dokupuje. Ale co poradzę, że lubię to stroic.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam sporo ubranek już. I jeszcze mają przyjść, a ciągle dokupuje :D
A dwójkę w komodę chcesz zmieścić ? Ile masz szuflad, że z jednym się nie mieścisz ? :)

Nie mówię , że dokładnie ta komodę. Bo przecież tego typu jest setki w sklepach, tylko pisze , że w tym stylu. Wyglądała identycznie ale miała 4 szuflady.

A dwójkę w komodę chcesz zmieścić ? Ile masz szuflad, że z jednym się nie mieścisz ? :)
Ja dla brzuszkowego to mam bardzo mało ubranek. W sensie nowych, bo większość będę miała po pierworodnym i wory ciuchów są jeszcze u teściowej. W życiu się nie zmieszcze do jednej komody z tym wszystkim. Komoda jest fajna, bo wysoka i ma głębokie szuflady, ale jak mam tam jeszcze np.cieplejsze rzeczy to mało miejsca się robi.
c3792f8fa6eaf02e6101bd27a6074016.jpg

Ja jutro planuje wycieczkę do lasu ale chyba bym musiała przenośne WC ze sobą zabrać hahahaha
Twój Cię wysadzi :D
Oj, to faktycznie problem. Ja dam rade w kazdej pozycji, byle sie wysikac jak mi sie chce[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Na stojąco też jak trzeba ?:D
Ja dla brzuszkowego to mam bardzo mało ubranek. W sensie nowych, bo większość będę miała po pierworodnym i wory ciuchów są jeszcze u teściowej. W życiu się nie zmieszcze do jednej komody z tym wszystkim. Komoda jest fajna, bo wysoka i ma głębokie szuflady, ale jak mam tam jeszcze np.cieplejsze rzeczy to mało miejsca się robi.
c3792f8fa6eaf02e6101bd27a6074016.jpg

Ładnie :):) a to już musisz jakoś rozplanować. Ja bym schowała te grube rzeczy do szafy bo dużo miejsca zajmują , a schowała tylko bodyz spioszki itp , a drugiego starszego bluzeczki, spodnie. No ciężej jak trzeba upchać dwójki maluchów

reklama

Zagruntowal poprowadził monolog łaciny i skończył na dziś ...
Mam nadzieje ze do pon się ogarnie i skończy ten pokoik ale czuje ciężkie dni przed nami bardzo

Do góry