reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No wyglądał się chłopak i mu ulzylo[emoji23]Co ty ja się śmieje [emoji23] wcale nerwowy nie jest w sensie ze rzuca czymś czy coś poprostu wkurzył się ze ściana nie była zagruntowana pogadał sam ze sobą po łacinie i tyle [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Nie, nie już wszystko dobrzeCoś się stało @kinga30, że usuwasz posty?
Mam nadzieję, że wszystko ok.
U nas ze względu na zamknięte sklepy to panele, farby, folie itp. kupimy dopiero jutro. Jeszcze jeden dzień dłużej będę siedzieć w mieszkaniu tutaj.
Dzisiaj w planach wizyta na cmentarzu i potem sushi na obiad. Będzie eksperyment z cukremi![]()
Onaszczesliwa2018
Miłego dzionka w takim razie[emoji8]Ja dopiero wstałam u nas pilne słońce Łukasz robi kawę
Potem zabieram marceline do kina bo jej obiecałam
Potem deser i cała nd przeleci a id jutra znów do pracy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
U mnie akurat tylko pampers więc nie doradzeCześćDziś niedziela, więc trochę sie poudzielam. Pogoda piękna, aż chce się żyć
W związku z przebojami u mnie dziś zamawiam reszte brakujących rzeczy i już będę miała absolutnie wszystko. Tylko nie chce mi się brac za pranie i prasowanie, leń mnie dopadł.
Mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i używały pieluch dada i babydream. Które są wg Was lepsze "jakościowo"? NIe pytam o reakcje skóry dziecka bo wiadomo, że każde jest inne tylko czy np któres z nich się rozklejały, albo wypełnienie sie przesuwało?
Miłego dnia!![]()
Onaszczesliwa2018
A tam ten jeden dzień dłużej to już wytrzymacie. Oby cukier nieskakalCoś się stało @kinga30, że usuwasz posty?
Mam nadzieję, że wszystko ok.
U nas ze względu na zamknięte sklepy to panele, farby, folie itp. kupimy dopiero jutro. Jeszcze jeden dzień dłużej będę siedzieć w mieszkaniu tutaj.
Dzisiaj w planach wizyta na cmentarzu i potem sushi na obiad. Będzie eksperyment z cukremi![]()
Onaszczesliwa2018
Bardzo się cieszę , że samopoczucie lepsze [emoji8] [emoji8] [emoji8] oby tak dalej [emoji123]Witajcie dziewczyny :* ja też już wstałam jakoś z dobrym humorkiem piękna pogoda wiec pewnie wybierzemy się gdzieś na mały spacerekpięknego dnia :*
Onaszczesliwa2018
Cieszę się Jolciu że wracasz[emoji8] trzymam kciuki żeby wszystko się poukladalo po waszej myśli [emoji8] [emoji123] [emoji8] [emoji8] [emoji8]CześćDziś niedziela, więc trochę sie poudzielam. Pogoda piękna, aż chce się żyć
W związku z przebojami u mnie dziś zamawiam reszte brakujących rzeczy i już będę miała absolutnie wszystko. Tylko nie chce mi się brac za pranie i prasowanie, leń mnie dopadł.
Mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i używały pieluch dada i babydream. Które są wg Was lepsze "jakościowo"? NIe pytam o reakcje skóry dziecka bo wiadomo, że każde jest inne tylko czy np któres z nich się rozklejały, albo wypełnienie sie przesuwało?
Miłego dnia!![]()
Onaszczesliwa2018
Kinia a pampers ten w jasnym opakowaniu czy jakiś konkretny?[emoji8]U mnie akurat tylko pampers więc nie doradze
reklama
Podziel się: