kinga30
Fanka BB :)
Często, z reguły co tydzień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Często, z reguły co tydzień
Haha, no dzieciaki poyrafia zaskakujaco duzo pomiescic[emoji23]Co do zmiany pieluch jeszcze. Raz byłam u kolezanki, jej syn miał wtedy ze 4 miesiące. I ona mi tak lamentowala że biedny kupy nie robi juz 3 dzień. Ze masują brzuszek, dają jakies preparaty i nic. Jesli do wieczora się nie ruszy to jadą do szpitala. I właśnie zaczęła go przewijać. W momencie jak go wycierała to wystrzelił niczym tuba z konfetti tylko zamiast konfetti była kupa. Dużo kupy. Na niej, na przewijaku, podłodze a nawet na ścianie. Nie wiem jakim cudem tyle sie tego w nim zmieściło. Nadal nie wiem jak to możliwe że się wtedy nie porzygałam![]()
A teraz zobaczymy, ja to mam tylko leki szyjka narazie niby dobrze trzymaO to u mnie synek z 39,a córka z 34
Trzymam kciuki za jak najdluzsze donoszenie!Gromada przecudowna będzie. Mój pessar też trzyma, ale lekarz za wiele mi nie pozwala, więc leżę i kwitnę
DziękiTrzymam kciuki za jak najdluzsze donoszenie!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzieki[emoji16]Po każdym nasiusianiu powinno się zmieniaćna początku to bardzo często wychodzi... Dzieciątko na początku ma wrażliwa skórkę
Link do: Jak prawidłowo zmieniać pieluszki? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet artykuł
![]()
![]()
No właśnie tak myślę , że od swojego to inaczej [emoji2]Haha, najwazniejsxe, ze swohego dziecka. Mi sie trafialy obce, a to juz nie fajne[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No Masz rację nie ma co przesadzać teraz wszystko dostępne od ręki [emoji2]Nie ma, chyba ze masz komu oddac/odsprzedac. Bo to juz po pierwsxych sztukach bedzie widac czy dziecku sluza czy nie. A pieluch akurat nigdy w sklepach nie brakuje[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Czyli Twoje dziewczyny niemaja co liczyć na samolociki[emoji23]O matko, nie moge o tym nawet myslec. Wszystko zniose tylko nie rzygi[emoji32]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017