SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Może to będzie lepszy sposób na pozbycie wody niż pokrzywa [emoji16]Oby przez kolejne dwa tygodnie pogoda dopisywała bo też przydałoby się co nieco wypocić [emoji28]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to będzie lepszy sposób na pozbycie wody niż pokrzywa [emoji16]Oby przez kolejne dwa tygodnie pogoda dopisywała bo też przydałoby się co nieco wypocić [emoji28]
Haha prawie jak sauna[emoji16]Musiałam majtki zmienić bo miałam cale mokre [emoji23] tak się wypoce, że jutro na wizycie waga wskaże kg mniej [emoji23][emoji23]
![]()
No liczę, że jak nie to, to jednak pokrzywa i te 1,5 l wody dziennie coś tam da [emoji16]Może to będzie lepszy sposób na pozbycie wody niż pokrzywa [emoji16]
![]()
Majątek [emoji16][emoji16] a gdzie takie trampeczki?Za moje dałam całe 25 zł [emoji16]
Ty tak, bo Ciebie tylko ciaza zmienila. Ja juz nie mam szans, taki charakter[emoji6]Mam nadzieję , że trochę wyluzujemy [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś pomóc musi [emoji16] nie ma bataNo liczę, że jak nie to, to jednak pokrzywa i te 1,5 l wody dziennie coś tam da [emoji16]
Fundnęłam sobie zwykłe białe trampki i coś ala espadryleZakupy za grosze a tyle radości
![]()
Super jestHej Babeczki,
Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!
Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105
A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.
Zobacz załącznik 845107
Allegro [emoji16] Nie przepadam za chodzeniem po sklepachMajątek [emoji16][emoji16] a gdzie takie trampeczki?
![]()
Chyba jestem sobie w stanie to wyobrazićHahahah ja też dzisiaj siedziałam w necie poszukując białych butów, w stylu adidasówWidziałam na lotnisku u jakiejś dziewcyzny fajne new balance i znalazłam je w necie- ale WSZĘDZIE wykupione! Nawet UK i DE! Więc domyślacie się że teraz JESZCZE BARDZIEJ mi się ich chce???
![]()