reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego :D Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać :) I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg :) Zobacz załącznik 845145 Zobacz załącznik 845146
Bardzo ładnie wygladasz

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo ladne sukienki!
Ja to chyba raczej latem spodnicy nie zaloze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja spódnicy nawet nie bedę próbowała szukac. Specjalnie polowałam na takie długie kryjące sukienki, bo obrzęki niestety są i będą większe...

Ja spódnicy nawet nie bedę próbowała szukac. Specjalnie polowałam na takie długie kryjące sukienki, bo obrzęki niestety są i będą większe...
Tylko, ze ja sie obawiam, ze i w dlugiej nie dalabym rady chodzic, bo by mi sie uda poodparzaly[emoji53] Juz mi jest nieprzyjemnie jak sie ocietaja o siebie, a co to bedzie latem?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Śliczna ❤️ podoba mi się ta biała długa z rękawem 3/4 :D
Nie ma nic lepszego niż kurier z rana [emoji4]
Przyszła paczka c&a

Na ten moment mysle ze rozmiary 62 mam już dostatecznie dużo

1523263450-58ae7d99d21cf44b-aaaaaa.jpeg
1523263457-abb339e8e6105f67-aaaaaa.jpeg
1523263464-5a62b87cf6e3a2b9-aaaaaa.jpeg
1523263472-88e207eeb486bd6f-aaaaaa.jpeg
1523263479-105ffd79edaeb375-aaaaaa.jpeg
1523263485-d6f0f9408141da13-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna koszula :):)
Dziewczyny a zapytam jak spicie? Na boku prawym, lewym na plecach?
Jak mi wygodnie :) jak leżę i poczuje , że gniote malutka na którymś z boków to zmieniam pozycję :)
Hej dziewczyny melduje sie z Polski:-) :)

Nareszcie słoneczko! Ale sie cieszę ze pogoda mi sie trafiła.
Pózniej spróbuje was nadrobić. Chciałam tylko napisać ze byłam na wizycie i wszystko z malutka jest dobrze:) wazy 690g.
Jutro ide robić test obciążenia glukoza.
Miłego dnia!!
Gratuluję :):) powodzenia na glukozie :)
jak planujecie zakup pampersów i chusteczek nawilżanych? Po parę z różnych firm, czy jak to ogarniacie ;)

ja będę prać w maju kiedyś jak szafę będę mieć :)
A będziesz układała w komodzie z szufladami ? Czy w szafkach ?
Ciągle zastanawiam się , jak ułożyć ubranka w tych pudełkach , żeby się trzymały i nie gniotly :/

reklama
Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego :D Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać :) I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg :) Zobacz załącznik 845145 Zobacz załącznik 845146
Też będę w długie wciskać się no dokładnie można ukryć opuchnięte nogi [emoji2][emoji2]

Do góry