reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć cześć [emoji6] pytanko mam do mamusiek które mają już wózki albo orientują się bardziej niż ja w tym temacie. Znacie jakieś wózki z "przekładaną" rączka?? Kupujecie taki czy "zwykły" bo jednak taka rączka to jest wygoda a nie orientuje się które wózki posiadają taka funkcje.. Chyba z tych nowszych coraz mniej, czy się mylę? Nie wyobrażam sobie ze w słoneczne dni mam przekładać gondole z dzieckiem w drugą stronę bo to męczące..

reklama
A po co rajstopki? Ja dla takiego maluszka nie mialam.wcale no chyba ze bedziesz ubierac sukienki. Ja ubieralam Oliwie ale tak ok 6 mc . wczesniej wydawaly mi sie nie wygodne. A ubranek masz mase......nawet 3 bys dala rade ubrac. Ja dzis przejrzalam co się nadaje.....mialam.w planach prac prasowac ale niestety wpakowalam do wora i tyle.

Też uważam , że na razie starcza. Jak zobaczę , że mi brakuje to będę dokupywac. Wtedy. A rajstopki nie wiem, myślałam , że potrzebne, ale może kupię z trzy pary cieniutkich i dopiero na jesień będę kupować :) nie mialas dzisiaj ochoty tego robić ? No nie dziwię się.. a ty masz po rodzeństwie pewnie dużo nie ?

Cześć cześć [emoji6] pytanko mam do mamusiek które mają już wózki albo orientują się bardziej niż ja w tym temacie. Znacie jakieś wózki z "przekładaną" rączka?? Kupujecie taki czy "zwykły" bo jednak taka rączka to jest wygoda a nie orientuje się które wózki posiadają taka funkcje.. Chyba z tych nowszych coraz mniej, czy się mylę? Nie wyobrażam sobie ze w słoneczne dni mam przekładać gondole z dzieckiem w drugą stronę bo to męczące..
Ja mam taki wlasnie z przekladana gondola. A w sloneczne dni kozystalam z parasolki i swietnie sie sprawdzala.

Ja mam taki wlasnie z przekladana gondola. A w sloneczne dni kozystalam z parasolki i swietnie sie sprawdzala.
No dobra sprawa będę musiała pamiętać żeby od razu się zaopatrzyć bo jednak źle mi się patrzy jak widzę wózek w ciepłe dni a na nim koc żeby dziecku nie świeciło....

No dobra sprawa będę musiała pamiętać żeby od razu się zaopatrzyć bo jednak źle mi się patrzy jak widzę wózek w ciepłe dni a na nim koc żeby dziecku nie świeciło....
Nie no to jest porazka jakas z tymi pieluchami pozawieszanymi. Tez nie moge na to patrzec! Ja to nawet budke spuszczalam zeby byl przewiew. A parasolki czesto sa w zestawie z wozkiem. A na allegro mozna kupic takie uniwersalne niedrogo. One sa takie gietkie, ze latwo mozesz manewrowac na spacerze. Ja bylam zadowolona z parasolki.

Dobra, a Ty jesli możesz to idź do factory bo otworzyli tam outlet vero moda. Mega poprawia humor :D

O. Dobry news :)

Poza tym zobaczcie jaki wózek znalazłam, zupełnie przypadkowo na Fejsie na ogłoszeniach [emoji23] [emoji23] [emoji23] uśmiałam się...
Zobacz załącznik 845161

Ten jest odwalony w kosmos, ale wszystkie z cosatto są takie kolorowe :) Ja chcę spacerówkę później od nich :)

Ostatnio mam zły czas. Dużo złego się dzieje i wystarczy jedno słowo nie tak jakbym chciała i płacz.. Minę mam taką jakby vobajmniej ktoś umarł.. :(

Kurcze, masz dużo na głowie... plus hormony... Nie dziwię się. I ściskam urodzinowo! Wszystkiego naj i jak najmniej zmartwień :*

Dziewczyny na h&m wisi 20% rabatu dla klubowiczów! :)

...to ja cały dzień grzecznie siedzę cicho.... ;) :D ale TU WAS ZASKOCZĘ chyba nic nie zamówię :p

No na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]

No na bank...! :p Ale dziewczyny mają rację, potraktuj to jako komplement..!

No zaskoczył mnie byłam po chleb jakieś warzywa w sklepie przyjeżdżam pokój skończony UWAGA!!! POdlogi wymyte wysprzątane mył na kolanach panele [emoji23]
No wkurwia mnie czasem ale nie powiem dziś zapunktował [emoji23]

O wow, to faktycznie.... mnie też mega ujmuje jak facet pomyśli o czymś takim. A tapeta wygląda super! Na pewno pokoik będzie ekstra!

Polowkowego nie miałam bo stwierdził że nic nie widzi...

Jak to?? Nie rozumiem....

Nie no to jest porazka jakas z tymi pieluchami pozawieszanymi. Tez nie moge na to patrzec! Ja to nawet budke spuszczalam zeby byl przewiew. A parasolki czesto sa w zestawie z wozkiem. A na allegro mozna kupic takie uniwersalne niedrogo. One sa takie gietkie, ze latwo mozesz manewrowac na spacerze. Ja bylam zadowolona z parasolki.
Pielucha pieluchą jeszcze jak jest jakiś dopływ powietrza ale kocyki.. Na całej "wolnej przestrzeni" gdzie powinno dopływ powietrze to jest przegięcie..

reklama
Apropos zmoczonych cipek.. Siedzę sobie grzecznie na kanapie, z kompem, M. podaje mi wodę, której jak się okazało nie zakręcił... więc wypadła tak że oblała mi cały tyłek i nogi. Woda z lodówki. Krioterapia normalnie....
Widzę że nie tylko moja cipka była zmoczona.. Zachciało mi się kichać... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry