reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jestem nienormalna ale wiecie z którego wczorajszego zakupu się cieszę? Z podkładek na kibel :D Brzydzę się siadac na nie swoim kibelku, wiec po porodzie kiedy nie będę miała siły sikac na Małysza bedą w sam raz. A wczoraj były tez zakupy w h&m, vero modzie i duuuużo kosmetyków w rossmannie więc możecie sie domyślić jak wiele te podkladki dla mnie znaczą skoro z nich cieszę sie najbardziej :D

Jestem nienormalna ale wiecie z którego wczorajszego zakupu się cieszę? Z podkładek na kibel :D Brzydzę się siadac na nie swoim kibelku, wiec po porodzie kiedy nie będę miała siły sikac na Małysza bedą w sam raz. A wczoraj były tez zakupy w h&m, vero modzie i duuuużo kosmetyków w rossmannie więc możecie sie domyślić jak wiele te podkladki dla mnie znaczą skoro z nich cieszę sie najbardziej :D
Haha ja specjalnie rossmana zamawiałam o te pidkkadi na kibelek ,wzięłam dwie inne firmy hehe :D a reszta rzeczy co była w paczce to już jakiś samo się dorzuciły :)

Wpadam tylko na chwilę, widzę, że różne tematy :)

@Margana przykro mi... czasem po prostu trzeba pozwolić sobie przeżyć ten smutek.
@klaudiaa975 ja mam ręczny Aventu, kupiłam dopiero, jak młody miał 2m-ce, żeby odciągać pokarm na wyjścia. Uznałam, że nie ma co robić takiego dużego zakupu na wyrost, nie wiedząc, czy w ogóle będzie potrzebny i faktycznie użyłam może 5-10 razy.
Ja na mojego wołam czasem Alojz [emoji14]
Mój syn został Pandą, bo taki miał kombinezon, jak wychodził ze szpitala. I teraz jest mała Panda, mama Panda, tata Panda i mikro Panda... na razie na syna rzadko się gniewam, więc zdrobnienia wychodzą raczej miłe, na przykład "kartofelku"

@Karrrina potem też są glutki, jak latają ciągle zasmarkane :)

reklama
Hahaha też mam z tym problem [emoji39] muszę się zaopatrzyć w takie cudo [emoji16]

Do góry