reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No nie wpadłam na to, że nogi mogą mi spuchnąć, ale dziwne bo tylko po tych nowych butach widzę, reszta jest ok.

Wiesz, te są nowe to też inaczej. A skórzane? Bo może Ci szewc trochę rozbije?

No wlasnie jej tlumaczylam zeby tak nie mowila, bo jak by teraz wyszla to by byla bardzo chora. Zrozumiala, ale jednak dziecku taka ciaxa sie bardzo dluzy. A i tak wie od 12tc.

To tak jak u nas... Fran ma po drodze urodziny, w maju, więc teraz czeka na urodziny a potem na brata :D

Jak już jesteśmy w temacie odbytow to dla mnie to też mega obrzydzajace cokolwiek by tam nie było wsadzane i też wolę żeby ktoś to zrobił bo sama mogę nieogarnac tematu [emoji16] pamiętam jak mój kiedyś zagadywal ... na sama myśl mi słabo [emoji23]

Hahahahha mój kolega jak przekonywał dziewczynę to jej powiedział że większe rzeczy z tamtąd WYchodzą, więc to żadna różnica w którą stronę :D

No ale czemuż to? :D przecież to on by wkładał a nie Ty [emoji23]

Hahahahahah Ola...:-D:-D:-D:-D

reklama
Wiesz, te są nowe to też inaczej. A skórzane? Bo może Ci szewc trochę rozbije?

To tak jak u nas... Fran ma po drodze urodziny, w maju, więc teraz czeka na urodziny a potem na brata :D

Hahahahha mój kolega jak przekonywał dziewczynę to jej powiedział że większe rzeczy z tamtąd WYchodzą, więc to żadna różnica w którą stronę :D

Hahahahahah Ola...:-D:-D:-D:-D
Hahaha On używał różnych argumentów ale żadne do mnie nieprzemowily[emoji16]

Do góry