reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W poprzedniej ciąży na tym etapie musiałam już leżeć i się oszczędzać. Teraz szaleję póki mogę ;) jest ciężko, ale w porównaniu z lezeniem na kanapie wszystko wygląda świetnie.

U mnie to samo w29 tc juz krwawilam koniec pracy poczatek macierzynskiego
Tylko lozko

Teraz rany ribie czasem
Az za duzo a nic sie nie dzieje dzieki panie[emoji8]!!!!

reklama
Mamy zdjęcia z przed remontu i po .
Zaufaliśmy kobiecie i wyszło jak wyszło..
Dobrze , że człowiek uczy się na błędach. A ciekawe co by było, jeśli zalało by nasze nowe meble w mieszkaniu, których na szczęście jeszcze nie ma. Też jej by się należało ? Bo u niej stoją ? Czy już wtedy nie ?
Klaudia nie wiem. Jak byscie mieli dowod, ze to Wasze to moze byscie mogli sie ubiegac w sadzie o zwrot. Bo ubezpieczalnia rozlicza sie tylko z wlascicielem. Ale dobrze, ze ich tam jeszcze nie bylo.

Jest ona w czesciach....obdrapana. Trzeba bedzie ja oczyscic z pozostalowsci farmy ,oszlifowac papierem sciernym. Pomalowac na bialo i zlozyc. Tzn trzeba zrobic nowe szczebelki i plyte pod materac. Ta kolyska ma hmmmm z jakies 40 lat. Ale mam do niej senstyment wszystkie dzieciaki w rodzinie sie w niej wychowaly i moja trojka tez. Dlatego chce ja reanimowac dla malego.
O ale fajnie, taka rodzinna kolyska[emoji3]

reklama
Do góry