reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tak miałam przez parę miesięcy, więc rozumiem doskonale.... od 8tc najpierw szpital, a potem nie mogłam sobie nawet chleba ukroic, albo w miarę wygodnie wziąć laptopa.... potem mogłam powoli zacząć więcej siedzieć, i delikatnie zacząć się ruszać, więc teraz cieszę się z tych możliwości, które mam - ugotować, upiec jakieś ciasto (o ile blacha jest na podorędziu a nie na górnej półce...), usiąść na chwilę do maszyny do szycia itd.
Ale - najważniejsze są nasze maleństwa [emoji15][emoji169]
Oczywiście One są najważniejsze , a my przetrwamy ten czas i jeszcze zastesknimy za lezakowaniem[emoji4]

reklama
@_agnieszka_ ja nosiłam w chuscie, super sprawa, w niektórych sytuacjach niezastąpiona. Jakoś mi zresztą do Ciebie pasuje chusta. Polecam wiązanie z dzieckiem na plecach dla odrobinkę starszych. Super wygodnie.

Tylko mój mężczyzna się nigdy nie nauczył wiązać chusty, mimo spotkania z doradcą chustowym, z radością używał nosidła, jak dziecko usiadło.
Ciekawe czemu pasuje Ci do mnie ;) , ale fakt, że taki mam plan... [emoji15] [emoji16]
A mogłabyś w wolnej chwili rzucić okiem na chusty w smyku, czy warto? Myślę o rombach, albo tej szarej (jest tylko jedna, chyba, że wrzucić linki do konkretnych, o których myślę...) [emoji15]
(będę robić zakupy z mybenefit, muszę do jutra, i z takich sklepów tylko smyk do dyspozycji....)

Edit:
Myślę o jedenej z tych:
Link do: Quaranta Settimane, Chusta do noszenie dziecka, szara

Link do: Zaffiro, Be Close, wiązana chusta do noszenia dziecka, szare romby

Link do: Zaffiro, Be Close Eco, chusta do noszenia dziecka, różowo-szare paski

Poradzisz coś..? [emoji15]

Ostatnia edycja:
@_agnieszka_ ja nosiłam w chuscie, super sprawa, w niektórych sytuacjach niezastąpiona. Jakoś mi zresztą do Ciebie pasuje chusta. Polecam wiązanie z dzieckiem na plecach dla odrobinkę starszych. Super wygodnie.

Tylko mój mężczyzna się nigdy nie nauczył wiązać chusty, mimo spotkania z doradcą chustowym, z radością używał nosidła, jak dziecko usiadło.
U mnie w szkole rodzenia są zajęcia z chustonoszenia, ale ja akurat jestem przeciwna noszeniu w chuście (nie, że przeciwna i mówię innym, że źle robią po prostu sama nie chce :) )

reklama
Komoda już stoi :D mogę zacząć prasować :D
IMG_20180413_194537_800x600.jpg

Załączniki

• IMG_20180413_194537_800x600.jpg
    IMG_20180413_194537_800x600.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 307
Do góry