reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiem Ci ze jak tak sobie pomyśle o swoim dniu, to sama jestem w szoku... wstałam o 8.00, przeżyłam małe złamanie nerwowe z łazienka (to wiemy [emoji23][emoji23]), potem 2h spaceru z chłopakami, 1h odpoczynku, pojechaliśmy na obiad, zrobiliśmy zakupy, pojechałam do galerii oddać jakieś tam rzeczy do sklepu (powiedziałam chłopakom ze jestem najszczęśliwsza na świecie ze jadę sama, Franek się obraził [emoji23]), potem znowu spacer do lodziarni znajomych, spacer z koleżanka i jej dzieckiem, wróciłam do domu, wykapalam się na spokojnie i ogarnelam i wyszliśmy na ta kolacje... w sumie niezły maraton...
Omg[emoji33] Jak Ty dajesz rade?! Ja spacer po Ikei ledwo przezylam i juz do wieczora bylam do niczego.

Witam się i ja wczoraj padłam z zmęczenia już

Mija marcelina ma dziś zawody taneczne i jak o 14 jedzie to wróci o 20 woec mamy z starym light day [emoji87]
Wkoncu posiedzę na tarasie i nic nie będziemy robić

Kurczę suoer ze taka pogoda w kwietniu a nie w kratkę mam nadzieje ze już tak zostanie
A matka zamiast kibicowac corce to sie obija[emoji23]

reklama
Ale chłopczyki podobno ogólnie później robią wiele rzeczy, więc to chyba nawet nie o to wczesniactwo chodzi [emoji4] mój brat zaczął mówić dopiero jak miał 3 lata mama była przerażona , a później jak zaczął to nieumial skończyć [emoji16]
To pozniej to chyba tylko mowienia sie tyczy. A generalnie takie rzeczy motoryczne czesto pozniej robia dzieci wieksze, bo im trudniej. Moja wszystko ciut pozniej robila.

Do góry