reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kobitki kochane... Byłam na urodzinach i zjadłam kawałek ciasta z alkoholem bo nie wiedzialam, że ma alkohol... Było z beza i chalwa więc nie było czuć i powiedzieli mi po fakcie... Taka ilość % może zaszkodzic?

reklama
Zawsze może być na odwrót [emoji4]
Nie bierz tego do serca mi się tyle razy stłukło ze musiałaby być klątwa nade mna [emoji23]
Mam nadzieję [emoji16] już chyba wystarczy tych "przygód" Kinga pisała że po tym jak stlukla lustro to miała najlepsze 7 lat także trzymam się tej wersji[emoji16]

Spokojnie, nic się nie stanie po kawałku
To dobrze... Później piłam sok pomaranczowy żeby to w krwi rozcienczyc ... Wody nie było i bić do jedzenia tylko same ciasta... Siedziałam głodna jak wilk... A urodziny na 13h więc myślałam, że z obiadem czy coś ... I pojechałam z pustym brzuchem... Wpadłam do domu po 7h na ciastach i od razu 3 kromki zjadlak

reklama
Do góry