SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Kobitki kochane... Byłam na urodzinach i zjadłam kawałek ciasta z alkoholem bo nie wiedzialam, że ma alkohol... Było z beza i chalwa więc nie było czuć i powiedzieli mi po fakcie... Taka ilość % może zaszkodzic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nooo aż sama się boje[emoji2]To co bedzie po[emoji33]
Spokojnie, nic się nie stanie po kawałkuKobitki kochane... Byłam na urodzinach i zjadłam kawałek ciasta z alkoholem bo nie wiedzialam, że ma alkohol... Było z beza i chalwa więc nie było czuć i powiedzieli mi po fakcie... Taka ilość % może zaszkodzic?
Ooo to musze sprobowac jak mi sie ta skonczyJa uwielbiam z gruszką a teraz kupiłam z truskawką [emoji4]
Mam nadzieję [emoji16] już chyba wystarczy tych "przygód" Kinga pisała że po tym jak stlukla lustro to miała najlepsze 7 lat także trzymam się tej wersji[emoji16]Zawsze może być na odwrót [emoji4]
Nie bierz tego do serca mi się tyle razy stłukło ze musiałaby być klątwa nade mna [emoji23]
NieKobitki kochane... Byłam na urodzinach i zjadłam kawałek ciasta z alkoholem bo nie wiedzialam, że ma alkohol... Było z beza i chalwa więc nie było czuć i powiedzieli mi po fakcie... Taka ilość % może zaszkodzic?
Nie. SpokojnieKobitki kochane... Byłam na urodzinach i zjadłam kawałek ciasta z alkoholem bo nie wiedzialam, że ma alkohol... Było z beza i chalwa więc nie było czuć i powiedzieli mi po fakcie... Taka ilość % może zaszkodzic?
Haha widzisz taka że mnie bizneswoman[emoji23]Mogłaś ustawić licytację [emoji23] jeszcze byś na nim zarobiła [emoji23]
To dobrze... Później piłam sok pomaranczowy żeby to w krwi rozcienczyc ... Wody nie było i bić do jedzenia tylko same ciasta... Siedziałam głodna jak wilk... A urodziny na 13h więc myślałam, że z obiadem czy coś ... I pojechałam z pustym brzuchem... Wpadłam do domu po 7h na ciastach i od razu 3 kromki zjadlakSpokojnie, nic się nie stanie po kawałku
Spokojnie po kawalku nic nie bedzieKobitki kochane... Byłam na urodzinach i zjadłam kawałek ciasta z alkoholem bo nie wiedzialam, że ma alkohol... Było z beza i chalwa więc nie było czuć i powiedzieli mi po fakcie... Taka ilość % może zaszkodzic?