G
gosc12
Gość
Jasne, dołączaj do nas
U nas też jest kilka dziewczyn z terminem na 28.07
Spodziewasz się synka czy córki? Jak się czujesz?![]()
Dziekuje
A Ty w którym tygodniu jesteś ? I spodziewasz się synka czy córeczki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, dołączaj do nas
U nas też jest kilka dziewczyn z terminem na 28.07
Spodziewasz się synka czy córki? Jak się czujesz?![]()
Oczywiście że nieNo pewnie, że nie. Ja tam pisałam o sobie tylko. Znam swoje ciało, wiem jak reaguje na upały, a do tego dochodzi jeszcze ciąża. No idiotyzmem byłoby jeszcze nic nie mieć, bo ktoś by musiał biegać za mnie, a w końcu kupowanie tych małych ubranek jest takie cudowne! I nikt nie powinien matce odbierać radości z kupowania wyprawki![]()
HehHahaha miałam napisać że u nas teź jest kilka dziewczyn z terminem na lipiec ogólnie![]()
![]()
Mój też od 2 dni tak mnie wali po pęcherzu, że czasami aż boli [emoji14] i jest tak nisko, że jak siedzę pionowo to mnie uciska bardzo. To znaczy, że może też być głową w dół? Bo ja tego nie umiem określicTo teraz uważaj na pęcherz jak mała głową w dół [emoji23] moja tak od początku praktycznie. I ruchy widać było aż pod blizną po cc [emoji14] tak głowę wcisnęłanie raz miałam wrażenie że popuszczę jak głową uderzyła [emoji23]
Współczuję skurczy.. a co do snów, miałam takie wczoraj i cały dzień do d.. za dużo myślimy, martwimy się i później się to odbija na nas w nocy.. nie martw sie. To tylko sny ;*Na razie spokojnie. Ze dwa skurcze odkąd się obudziłam. Cały czas leżę. Leki wzięłam. Ale miałam takie dzisiaj sny że ryczeć mi się chce![]()
Ja synkaDziekujespodziewam się córeczki. To moja druga ciąża,pierwsza niestety zakończyła się w 10tygodniu. Teraz jest wszytko wporzadku, czuje się dobrze mimo już strasznych bólu kręgosłupa. Od jakiegoś czasu dokucza mi rwa kulszowa ale nie ma tragedii
jutro jadę na echo serduszka, po polowkowym 5tygodni temu dostałam skierowanie , córcia ma asymetrię komór śródpiersia i musimy sprawdzić czy rośnie prawidlowo. Trochę się martwię, ale muszę być dobrej myśli
![]()
A Ty w którym tygodniu jesteś ? I spodziewasz się synka czy córeczki ?![]()
Ja też tak planuję właśnieO super! Masz jakiś fajny pomysł na przechowywanie? Czy po prostu w stosikach? Niektóre dziewczyny, układają ubranka jakby to były kartki w segregatorze, potem nie muszą nic przewracać, tylko wyjmują co chcą. Ja myślałam o tych pudełkach do komody, co oddzielają miejsce w szufladzie. I do jednego poszłyby body długi rękaw, do drugiego krótki, ale nie wiem czy to ma sens
Siedzę z małym na razie w domuMoże obejrzyj jakiś durnowaty serial? Jakieś m jak miłość czy inne na wspólnej, tak by odciągnąć myśli i jakoś przetrwać do powrotu partnera. Najgorsze co może być to myślenie, nic nie pomoże a zaszkodzić może. Bardzo Ci współczuję. Jesteś dzielna, trzymaj się, będę o Tobie pamiętać [emoji173]️
Chyba im się zmienił termin na podstawie usg. Ale dokładnie nie wiemHehto czemu tak na sierpniowkach ?
![]()