G
gosc12
Gość
Moja tez ok 40cm , to w sumie nie jest tak Źle40 cmmi akurat wymiar tej komody pasowal bo zajmuje mi prawie całą mniejsza ścianę
i między komoda a łożem zmieszczę akurat łóżeczko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja tez ok 40cm , to w sumie nie jest tak Źle40 cmmi akurat wymiar tej komody pasowal bo zajmuje mi prawie całą mniejsza ścianę
i między komoda a łożem zmieszczę akurat łóżeczko
![]()
Powodzenia na wizycieA ja ze Śląska, z Mysłowic[emoji5] okolice Kielc i same Kielce znam, no stamtąd pochodzę i całą rodzinę tam mam[emoji16]Nie martw się[emoji5] Dobrze wszystko będzie[emoji16] Zawsze przed wizytą są takie czarne myśli[emoji53] ja mam dzisiaj wizytę u gina i od rana jestem spięta, a w nocy to mi się takie głupoty śniły[emoji852]Super!!!
U mnie na zwykłej wizycie w 20 +5 mała ważyła 434g i długość miała 23 cm więc myślę że w normieGratuluję
Przez chwilę się przerazilam bo zapomniałam , że jestem kilka tygodni do przodu i czytam 330g a moja 2 tygodnie temu miała 600-700g i takie, o boże. Chyba jakiś wielkoludek we mnie rośnie
A który jesteś teraz tydzień ? Ja miałam połówkowe w 20+6 i mała ważyła 430g , to chyba duza będzie..
Teraz te nowoczesne komody to chyba z reguły mają taką głębokosc . Ja przeglądałam na allegro to ciężko znaleźć głębszaMoja tez ok 40cm , to w sumie nie jest tak Źleja ciągle myślę , gdzie rozmieścić meble , łóżko , łóżeczko w mieszkaniu i pomysłu nie mam jak by było najlepiej.
![]()
no własnie , min ja ..Hahaha miałam napisać że u nas teź jest kilka dziewczyn z terminem na lipiec ogólnie![]()
![]()
ja czytałam ze masowanie brzuszka, piersi , sutków , ciepłe kąpiele , sex .. moze też przyspieszyc porod ale ile w tym prawdy... zawsze mozna sprobowac a raczej nie zaszkodziTo kiedy zaleca się to bieganie po schodach itp ? Jak minie termin ? Czy też wtedy jest to niebezpieczne ? U mnie ta druga przyjemna opcja nie wchodzi w grębo mam faceta raz na kilka dni co 2-5tygodni
![]()
No a u mnie podobno starsza o tydzień, to by się zgadzała wagaJa miałam tez 20+6 i 387g. Tylko mój jest kilka dni młodszy właśnie sądząc po wymiarach a co ważniejsze.. wiem kiedy mały powstał co do dnia![]()
Jest nas tak dużo że ciężko spamiętać wszystkieja np pamiętam dokładnie sytuacje życiowe tylko kilku dziewczyn tych co najwięcej udzielają się na forum, dziewczyn z moich okolic lub takiej dziewczyny co ma bardzo ładny kolor włosów
ale oczywiście staram się zapamiętywać coraz więcej kobitek
![]()
ja czytałam ze masowanie brzuszka, piersi , sutków , ciepłe kąpiele , sex .. moze też przyspieszyc porod ale ile w tym prawdy... zawsze mozna sprobowac a raczej nie zaszkodzi![]()
ja w 39 tygodniu przed terminem poszłam na bardzo długi spacer z mężem i tego samego dnia miałam skurcze za pare godz , moze to pomoglo wtedy![]()