Moni17.06
Fanka BB :)
oby szybko im przeszlo. zdrowka dla nich :*Tego to już się spodziewałam, oni zawsze chorują w tandemie tylko zazwyczaj Kacper łapał od Marysi a teraz Marysia była bardziej wytrzymala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
oby szybko im przeszlo. zdrowka dla nich :*Tego to już się spodziewałam, oni zawsze chorują w tandemie tylko zazwyczaj Kacper łapał od Marysi a teraz Marysia była bardziej wytrzymala
Mam nadzieję, Kacper narazie bez gorączki, z nosa mu leci ale wiadomo w jeden dzień nie przejdzie. Tylko ja już zmęczona jestemoby szybko im przeszlo. zdrowka dla nich :*
Oh a jak na mloda sie gapila z wielkimi oczami jak ja orzywiezlismy[emoji23]No myślała pewnie , że to dla niej nowe legowisko a tu psikus[emoji16]
Aga jesteś mistrzem na prawdę [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]W między czasie skończyłam narzutę na łóżko do sypialni (jak już w końcu złożymy łóżko...)
Zobacz załącznik 847340
Zobacz załącznik 847341
Zobacz załącznik 847342
(oczywiście bury musiał przetestować jako pierwszy... [emoji23])
Narzuta ma 2,5m szerokości a długości 3m (1m szary +1,5m biały + 0,5m szary), i jest z mega mięciutkiego jakby koca (tylko koszmarnie się szyje...)
I dwa frotowe ręczniki dla Hani (kwadrat 105cm - dość spore)
Zobacz załącznik 847343
Zobacz załącznik 847344
Wbrew zdjęciu kapturki mają identyczny rozmiar - z trójkąta o boku 37cm
Jeszcze jeden uszyję, ale mniejszy, i nie z froty a z takiego czegoś miększego, co doskonale wchłania, ale że jest jednostronne, to z zewnątrz będzie cienki polarekno i ten uszyję malutki, 75-80cm, na poczatkowe miesiące
Ale to już chyba nie dzisiaj.....
Hahaha, to lepiej nie bede kupowac tego kit kata[emoji23]O nieeee... nie chcę tego widzieć...!!![]()
A w ogóle to bardzo NIE POLECAM kitkata z masłem orzechowym...Mówię Wam, nie ma sensu kupować... bo jak się kupi to wchodzi cały na raz no!!
Masakra jaki dobry....
Już odczytałam![]()
Ja przy corce mialam zwykla gruszke i w ogole jej nie uzywalam do 3 roku zycia. Teraz tez pozostane przy gruszce, a jak sie okaze, ze jest potrzeba to wtedy pomysle o aspiratorze.A jakie aspiratory do nosa zamawiacie? Zwykłą gruszkę, Fridę czy ten Katarek do odkurzacza?
Witaj[emoji3]Cześć [emoji5] chciałam się przywitać[emoji6]ja tez lipcowa
Oj wspolczuje problemow. Ja tez mam pessar, podobnie jak w pierwszej ciazy. Trzymam kciuki zeby juz sie nic nie dzialo!Coś o sobie[emoji4] jestem szczęśliwa ciężarówka z synkiem w brzuchu[emoji28] z terminem na polowe lipca, trzecia ciąża ( pierwsze poronienie, drugi pusty pęcherz), 6 miesięcy na clexane i acardzie, teraz już jedynie na acardzie, a clexane zamieniłam na kolkę nerkowa, skracajacą się szyjkę i założony Pessar + leżenie [emoji28] jak widzicie dużo atrakcji... jeszcze nie kompletowałam wyprawki (ale na sucho wybieram i zapisuje wybory) ale powoli zacznę Was podglądać i przełamywać się - w końcu trzeba zacząć kupować!pozdrawiam Was wszystkie!!
Ja tak mialam w pierwszej ciazy. Nie pomoge, bo nic mi nie pomagalo. Teraz tez juz sie tak rozkreca[emoji20]Mam taką zgage że aż wymiotuję. Nic nie działa. Teraz pije troszkę kefiru. Moja ostatnia deska ratunku.
O jejku i Ona biedna się źle czujeJa nie mam czasu za bardzo. Dałam dzieciaka kolację i sama zjadłam. Kacper bez goraczki narazie za to Marysię gardlo boli