redavecad
Fanka BB :)
No to u mnie podobnie z funduszamiJa jestem przygotowana w teorii. Niestety na realizacje ciagle funduszy brak[emoji53]
Spokojnie, ogarniesz sie w miesiac[emoji5]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to u mnie podobnie z funduszamiJa jestem przygotowana w teorii. Niestety na realizacje ciagle funduszy brak[emoji53]
Spokojnie, ogarniesz sie w miesiac[emoji5]
Ale bym chciała tak szyc. SuperW między czasie skończyłam narzutę na łóżko do sypialni (jak już w końcu złożymy łóżko...)
Zobacz załącznik 847340
Zobacz załącznik 847341
Zobacz załącznik 847342
(oczywiście bury musiał przetestować jako pierwszy... [emoji23])
Narzuta ma 2,5m szerokości a długości 3m (1m szary +1,5m biały + 0,5m szary), i jest z mega mięciutkiego jakby koca (tylko koszmarnie się szyje...)
I dwa frotowe ręczniki dla Hani (kwadrat 105cm - dość spore)
Zobacz załącznik 847343
Zobacz załącznik 847344
Wbrew zdjęciu kapturki mają identyczny rozmiar - z trójkąta o boku 37cm
Jeszcze jeden uszyję, ale mniejszy, i nie z froty a z takiego czegoś miększego, co doskonale wchłania, ale że jest jednostronne, to z zewnątrz będzie cienki polarekno i ten uszyję malutki, 75-80cm, na poczatkowe miesiące
Ale to już chyba nie dzisiaj.....
To swietne wiesci!!! Oby juz tylko takie byly!Melduję po wizycie że ż serduchem wszystko ok[emoji4]
U mnie też brzuch skacze na wszystkie stronyAle cisza![]()
ja mam wlasnie dyskoteke w brzuchu a wlasnie pije melise ;p
Miłego wieczorku![]()
oj biednaJa nie mam czasu za bardzo. Dałam dzieciaka kolację i sama zjadłam. Kacper bez goraczki narazie za to Marysię gardlo boli
Melisa nie dziala na mojego uspokajajaco heheU mnie też brzuch skacze na wszystkie strony![]()
Tego to już się spodziewałam, oni zawsze chorują w tandemie tylko zazwyczaj Kacper łapał od Marysi a teraz Marysia była bardziej wytrzymalaoj biednaoby i ona sie nie rozchorowala jeszcze