Maja ale jakaś babka popatrzy na Ciebie i pomyśli a ta też na dwójce została..ha ha i zaraz będziesz w ciąży ;-)Hm ostatnio patrzyłam na jedną babkę i tak sobie myślę ,że ta też na tej dwójce została i w krótkim czasie dowiaduję ,że w ciąży jest .Jakiś czas temu patrzę na inną i coś mi podpadla bo jakaś taka brzydka i co też w ciąży .Hm kogoś widzę siebie nie czuje nic
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Dziewczyny! Gratuluje nowych fasolek! Co za dzien pelen dobrych wiadomosci!
kasiunia76
Inesita77
Monikag15
Super , wielkie gratulacje . Cieszę się , że jest nas coraz więcej i mam nadzieję , że wszystkim staraczkom się wkrótce uda
Nie wiem czy to ciążowe hormony ale za każdym razem jak czytam o kolejnym udanym zafasolkowaniu to łezka kręci mi się w oku z radości i wzruszenia.

Inesita a długo się staraliście ? To Wasze pierwsze ?
Monikag15
Super , wielkie gratulacje . Cieszę się , że jest nas coraz więcej i mam nadzieję , że wszystkim staraczkom się wkrótce uda
Nie wiem czy to ciążowe hormony ale za każdym razem jak czytam o kolejnym udanym zafasolkowaniu to łezka kręci mi się w oku z radości i wzruszenia.
Nie drugie...no właśnie niedługo hihi przy 2 cyklu udało się..lekarz sie śmiała bo powiedziałam jej w styczniu ze tylko do marca próbuje..Inesita77
Monikag15
krysiakrakow77
Początkująca w BB
Kasiulek77 - ogromne gratulacje! 
Edycja: Nie doczytałam dokładnie, że od ostatniej wizyty więcej Pań poinformowało o ciąży
Wszystkim Wam serdecznie gratuluję!
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i podniesienie mnie na duchu
Jestem w 4. miesiącu ciąży, czuję się ok. Nie ma szału, ale nie ma też tragedii. Myślałam, że będzie gorzej. Jedyne co mi doskwiera to właśnie te docinki. Pójdę za Waszą radą i będę mieć to głęboko gdzieś. Niech każdy zajmuje się swoim życiem.
My, mamy i przyszłe mamy po 40-tce, jesteśmy wyjątkowymi kobietami
Tzn każda kobieta jest wyjątkowa, ale my na pewno będziemy bardzo dobrymi mamami, mając tyle doświadczenia życiowego. Cieszę się, że tu trafiłam!
Edycja: Nie doczytałam dokładnie, że od ostatniej wizyty więcej Pań poinformowało o ciąży
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i podniesienie mnie na duchu
Jestem w 4. miesiącu ciąży, czuję się ok. Nie ma szału, ale nie ma też tragedii. Myślałam, że będzie gorzej. Jedyne co mi doskwiera to właśnie te docinki. Pójdę za Waszą radą i będę mieć to głęboko gdzieś. Niech każdy zajmuje się swoim życiem.
My, mamy i przyszłe mamy po 40-tce, jesteśmy wyjątkowymi kobietami
Ostatnia edycja:
Kasiulek 77
Hej ,ja podobnie i z plecami i że spaniem ok 20 już odpadam ,ale wcześnie wstaje za to ,dopiero 5OOOO!!! to super, będziemy miały o czym pisać :-) dobrze się czujesz? ja ogólnie dobrze, miałam okres że przychodziłam z pracy i spałam ale już mi przeszło, plecy mnie tylko bolą ale to też bo wcześniej miałam już kłopoty z plecami...

Kasiulek 77
Krysiu u mnie też nie pieją z zachwytu ,nikt nie zapyta jak się czuje ,ale wiem że będzie dobrze i będą ze mną ,to nowa sytuacja dla nich ,życie się zmieni ,jak dla mnie na duży plus ,wszystko się ułoży ,my mamy być szczęśliwe bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieckoKasiulek77 - ogromne gratulacje!
Edycja: Nie doczytałam dokładnie, że od ostatniej wizyty więcej Pań poinformowało o ciążyWszystkim Wam serdecznie gratuluję!
My, mamy i przyszłe mamy po 40-tce, jesteśmy wyjątkowymi kobietamiTzn każda kobieta jest wyjątkowa, ale my na pewno będziemy bardzo dobrymi mamami, mając tyle doświadczenia życiowego. Cieszę się, że tu trafiłam!
Kasiulek 77
Aaaa i z chłopcami kolejny raz się potwierdza,u kuzynki dumnie nóżki rozkłada i nie da się ukryć
lekarka chciała serduszko obejrzeć a mały sisiora wypina 

Ogromna gratulacje dla nowych zafasolkowanych. Syczę wszystkim Wam i każdej z osobna spokojnej, radosnej ciąży.
radosnej, spokojnej ciąży.
Gratulacjehej Dziewczyny
Nie piszę często ale czytam na bieżąco , chciałam się pochwalić, że się udało !! jestem w ciąży !! 6 tydzień 3 dzień!! więc po 40 stce udaje się !! Dziś miałam usg, bijące serduszko !!
więc może w tym roku posypie się na tym forum, same ciąże będą życzę wszystkim starającym się !

reklama
Witaj na forum. Gratulacje fasoleczki.Mam 41 lat. Staraliśmy się 9 lat. Za pierwszym razem udało się po 3 latach, poroniłam w 12 tyg . W sumie już przestaliśmy nawet myśleć o ciąży i bum. Udało się po kolejnych 6 latach. Obecnie 11tydz +1 dzień. Od 5 tyg jestem na duphastonie 3x1 , dodatkowo acard wieczorem. Ponieważ miałam krwotok tydzień temu to doszła luteinę dopochwowo raz dziennie i magnez . Życzę powodzenia wszystkim starającym![]()
Nudnej ciąży życzę
Podziel się: