aisza7
Fanka BB :)
Wrzuciłam na fb, ale wrzucę Wam tutaj. Moje dziecko mnie zdziwiło jak ładne zdjęcie mi zrobiłaZobacz załącznik 848981
Wow cudnie, ale pamiątka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wrzuciłam na fb, ale wrzucę Wam tutaj. Moje dziecko mnie zdziwiło jak ładne zdjęcie mi zrobiłaZobacz załącznik 848981
[emoji1][emoji1]przepiękne [emoji7][emoji7]Wrzuciłam na fb, ale wrzucę Wam tutaj. Moje dziecko mnie zdziwiło jak ładne zdjęcie mi zrobiłaZobacz załącznik 848981
Dziewczyny, a mam takie pytanie, czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z elektroniczną nianią? A jeśli tak to też z jakim rodzajem (tylko głos czy też kamera)?
Mi komoda z trzema dużymi szufladami i dwoma małymi wystarczyłaPytanko do obecnych mam , albo przyszłych w wyobraźnia przestrzenna
Ile miejsca zajmują rzeczy bla bobasa ? Komoda wystarczy ? Na ubrania i kosmetyki itp cuda![]()
Na ubrania, bieżące pieluchy i kosmetyki mi starcza (i dla bobasa, i dla 7-latka). .Ale już na zapas pieluch i chusteczek, kocyki, pościel, ciepłe ubrania - czyli wszystko bobasowe, to taka długa to może takPytanko do obecnych mam , albo przyszłych w wyobraźnia przestrzenna
Ile miejsca zajmują rzeczy bla bobasa ? Komoda wystarczy ? Na ubrania i kosmetyki itp cuda![]()
A ja sie zgadzam z Tobą. I wkurza mnie gadanie o zwichnietych barkach i innych cudach bez pisania jakie sa korzysci dla dziecka urodzonego sn. Zawsze chcialam cc bo balam sie najnormalniej w swiecie ale wiem ze dla dziecka lepsze jest sn. Nie neguje cc bo sama je chcialam i jak nie dam rady sn to bedzie cc, ale nie lubie takiego gadania o ewentualnych wadach sn bez przytoczenia zalet sn i wad cc (bo apropo jest ich duzo wiecej)