karkula309
Fanka BB :)
To Ci się udało![]()
Jeszcze jak by był 24h to byś była zadowolona podwójnie![]()
Nie wiem o którym Kasia mówi ale do takiego otwartego 24h nie ma tak daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ci się udało![]()
Jeszcze jak by był 24h to byś była zadowolona podwójnie![]()
Na priv chyba nie da sięZaraz Ci wyślę na priv. Da się tam zdjęcie wstawić ?
Ja coś wybiorę i położę na wierzchu w szufladzie jak już będę prała na nowo ,prasowała i układala. Myślę , że body z krótkim i pajacyk. A Ty jak myślisz ?
To pochwal się koniecznieNo wlasnie nic ciekawego nie znalazłam ,przegladalam znów szlafroki cienkie , te torby i body kopertowe w tygodiu coś zamówie chyba, tylko wybrać muszę![]()
A dla małej na wypis to myślę że body do tego polśpioszki albo legginsiki+skarpetki a jak będzie chłodniej to na to jakiś sweterek rozpinany czy bluzaZaraz Ci wyślę na priv. Da się tam zdjęcie wstawić ?
Ja coś wybiorę i położę na wierzchu w szufladzie jak już będę prała na nowo ,prasowała i układala. Myślę , że body z krótkim i pajacyk. A Ty jak myślisz ?
Nawet, jak jestem sama, to się nie nudzę[emoji4] Zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie[emoji16] oglądam seriale, mnóstwo czytam, koleżanki wpadają na pogaduszki[emoji4] Oczywiście, zawsze jest lepiej, jak spędzamy czas razem z mężem[emoji4] Ale przywykłam, że jest ciągle w pracy[emoji4] Zaraz też wychodzi[emoji4]Jak spędzasz z facetem to nie dziwię się , że nie nudnaja sama jak palec
![]()
A na brzuszkowa nie idziesz ?
Ale bym sobie zjadła, wygląda przepysznie
To może i mi uda się doczytać jeśli nie wszystko to chociaz częścDobra dziewczyny jesteście szaloneNie było mnie 2 dni a tu ponad 150 str do nadrobienia i ciągle przybywaly
Zdrowka i malo stresu dla mam które mają gorszy okres wszystko będzie dobrze.
Ciesze się, że doczytałam wszystko bo dużo rzeczy sie dowiedziałam i dopisalam do listy. Ja za wyprawkę biore się po majówce.
Do szkoły rodzenia się zapisaliśmy, jesteśmy po jednych zajęciach i jestem zadowolona jak narazie. Wczoraj też wyszukałam kurs pierwszej pomocy dla dziecka i też się zapisujemy. Mieszkamy sami 300 km od wszytskich więc ja potrzebuje każdej wiedzy bo jestem panikarą.
Programów dokumentalnych nie ogladam i nie czytam o wcześniejszych porodach bo nie chce się denerwować.
Ale mam pytanie do mam po cc. Czy musze kupić coś dodatkowego do szpitala i do domu? i Fajnie wiedzieć że jest coś takiego na kangurowanie dla tatusia
Ja się dziś wybrałam z mężem na spacer na lody i myślałam, że do domu nie wroce tak mnie brzuch rozbolał i zrobił się mocno twardyAle nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00.a Wam mija ciekawiej ?
![]()
Na priv chyba nie da się
Ja myslalam nad ubraniem na wypis dla mnie
Tamtym razem żeby mąż niczego nie zapomniał, wlożylam ubrania dla mnie i małego do fotelika , już miesiąc przed terminem mialam tak naszykowane i torbę![]()
Tak też fajnieA dla małej na wypis to myślę że body do tego polśpioszki albo legginsiki+skarpetki a jak będzie chłodniej to na to jakiś sweterek rozpinany czy bluza![]()
Nawet, jak jestem sama, to się nie nudzę[emoji4] Zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie[emoji16] oglądam seriale, mnóstwo czytam, koleżanki wpadają na pogaduszki[emoji4] Oczywiście, zawsze jest lepiej, jak spędzamy czas razem z mężem[emoji4] Ale przywykłam, że jest ciągle w pracy[emoji4] Zaraz też wychodzi[emoji4]
Na sesję brzuszkową nie idę[emoji4] Ze względów finansowych [emoji4]szkoda mi teraz kasy[emoji4] wolę wpłacić na oszczędnościowe konto[emoji16] Ale noworodkowej już nie odpuszczę[emoji4]