flor87
Fanka BB :)
A kiedy ma przyjsc @?No niby do @ mam jeszcze troche czasu ale tak jak wczrsniej bylam pewna za ten cykl tak teraz moj entuzjazm opadl...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy ma przyjsc @?No niby do @ mam jeszcze troche czasu ale tak jak wczrsniej bylam pewna za ten cykl tak teraz moj entuzjazm opadl...
Witaj i 3mam kciuki bys szybko ujrzala 2 kreseczkiWidze że dużo się ty dzieje więc napiszę i tubo jakaś taka mam potrzebę wymiany informacji [emoji14] tak więc witam się kobietki! Wracam do gry po trzy miesięcznej przerwie w staraniach (takiej prawdziwej z antykoncepcja, bo zmienialam pracę i nie chciałam być nie fer)
Mam nadzieję że jakoś się wbije w rozmowę![]()
30.04A kiedy ma przyjsc @?
Dziękuję i również trzymam za Was wszystkie kciukiWitaj i 3mam kciuki bys szybko ujrzala 2 kreseczki![]()
Kasia ja mam mieć 29.0430.04
No tak ogólnie to zaszlam w ciążę dwa i pół roku temu ale niestety córeczka zmarła. Zaczęliśmy starania od stycznia zeszłego roku, to był ciężki rok, myślałam że zaraz się uda ale nie wychodziło i frustracja rosła, przeszliśmy kryzys z mężem. Cały rok podporządkowalam ciąży, staranią i tak w sierpniu z nerwów stracilam owulacje.. Nie występowała, miałam stymulacje trzy cykle ale nie wyszło. Byłam wykończona, postanowiłam nowy rok nowa ja [emoji4] odrzuciłam starania, zmieniłam pracę na wymarzoną, z mężem znowu nam się bardzo dobrze układa i hormony wróciły na dobre tory
To moze brzuch boli Cie na co inne ;-) 3mam kciuki!!!!!!! Moze Tobie sienuda być styczniowa mama ;-)30.04
No myślę że w środę pewnie mnie skusi.. [emoji14] ale mam tak jak Ty, też mnie brzuch pobolewa z tym że od wczoraj i na środku co daje mi nadzieję bo takto zawsze na bokach jajniki bolały, ale wiem też co to siła sugestii [emoji23][emoji23]@salamandra66 to zycze aby ta droznosc wcale nie byla potrzebna. I razem czekamy na wiesci czy @ przyjdzie czy nie. A kiedy planujesz testowac?
@Jonakowa a czujesz sie tak jak by @ miala przyjsc czy nie? 3mam kciuki by jednak nie przyszla![]()