reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :)

Za chwilę będę się zbierać na szkołę rodzenia, odezwę się później, tylko trochę was nadrobię z rana ;)
Hej :) dotarłam w końcu [emoji14] ciągle coś się działo. Nie dam rady nadrobić bo ponad 1500 postów. Wydarzyło się coś przez te 3 dni? U mnie wszystko ok :) Wszystko się udało, pogoda piękna, może aż za, bo było 27 stopni :p
Super, że wszystko się udało :D
A co do pogody - a nie mówiłam, że będzie ładnie? [emoji6]

reklama
U mnie tez do tego dochodziła mama z która mieszkałam i miałam wrażenie ze to ona jest mama a nie ja nonstop mnie pouczała robiła za mnie wiele rzeczy No I karmienie tak samo [emoji58]
Mam nadzieje ze teraz będzie inaczej bo zupełnie inne podejście mam do dziecka
Mieszkam sama jestem starsza i bardziej świadoma i mama tez już inna
U mnie też jakiś czas tak było na końcu się czułam, że mam dziecko z mamą a nie z mężem, i to ona jest mama a ja do pomocy. I wtedy mąż zmienił prace i troche się zmieniło. Ale przy drugim było już zupełnie inaczej

Hahahah Karla <3 ja czuje się tłusto [emoji58] i te wielkie cycki a zaraz pod nimi brzuch... [emoji849] niżej- tyłek, nogi- nie jest dużo lepiej [emoji85]
Mi ostatnio nie dziecko a cycki przepone uciskaja [emoji23] a w staniku jest jeszcze gorzej przez drut (ale gdy siedzę) ... Normalnie aż się oddycha gorzej

dzien dobry!
Moj polozony posladkowo i co jakis czas albo czuje czkawke tak niziutko :oreguralne pulsowanie albo kurcze tak tupie do rytmu:errr: dziwne ... z poprzednimi tak nie pamietam ale oni od polowkowego juz ustawieni glowka byli ... ten sie wypial dupka do swiata i wez mu nie przyznaj racji 8-)
ruchy czuje glownie z prawej strony u dolu ,czasem troche wyzej ....
Ja tak mysle , jak to teraz bedzie ? Dzieci duze , pewnie maly bedzie mial 4 rodzicow ;)
Tez Wam brzuch twardnieje przy wstawaniu ,obrocie schylaniu sie ?

dzien dobry!
Moj polozony posladkowo i co jakis czas albo czuje czkawke tak niziutko :oreguralne pulsowanie albo kurcze tak tupie do rytmu:errr: dziwne ... z poprzednimi tak nie pamietam ale oni od polowkowego juz ustawieni glowka byli ... ten sie wypial dupka do swiata i wez mu nie przyznaj racji 8-)
ruchy czuje glownie z prawej strony u dolu ,czasem troche wyzej ....
Ja tak mysle , jak to teraz bedzie ? Dzieci duze , pewnie maly bedzie mial 4 rodzicow ;)
Tez Wam brzuch twardnieje przy wstawaniu ,obrocie schylaniu sie ?
Mi twardnieje jak się więcej poruszam to tak z 7,8 razy mu się zdarzyło. Wczoraj jak cały czas leżałam to może z 2 razy. Moja się trochę pokrecila i cisza od rana chyba śpi dzisiaj ☺️

Mi twardnieje jak się więcej poruszam to tak z 7,8 razy mu się zdarzyło. Wczoraj jak cały czas leżałam to może z 2 razy. Moja się trochę pokrecila i cisza od rana chyba śpi dzisiaj ☺️
ja sie budze w nocy bo obracam sie na drugi bok i skurcz ... kurcze z tym spaniem na lewym boku tak sie staram a im bardziej sie staram tym mi lepiej na plecach! Masakra ,pisza by absolutnie unikac ...

reklama
ja sie budze w nocy bo obracam sie na drugi bok i skurcz ... kurcze z tym spaniem na lewym boku tak sie staram a im bardziej sie staram tym mi lepiej na plecach! Masakra ,pisza by absolutnie unikac ...
Ja w każdej ciąży dużo na plecach lezalam, i teraz też nie leżę cały czas na boku bo nie lubię. To nie przy obracaniu się jak śpię to mi się jeszcze nie zdarzyło. A magnez bierzesz?

Do góry