reklama
karkula309
Fanka BB :)
Dacie radę tym bardziej jak chce zjechać do dwóch lat . Oby się wam udało bo ja jeszcze nie znam nikogo kto by faktycznie zjechałZanim dziecko skojarzy Tate z zakupami i przyjemnościami już będzie w Polsce. Bo dłużej niż 2 lata nie zamierza jeździć. Zobaczymy jak będzie , bo nigdy nic nie wiadomo. Może będzie potrzeba i będzie jeździł dłużej.. ale na pewno nie będzie tak , że tata wraca , idziemy na zakupy po zabawki. Będziemy musieli to jakoś zorganizować, przemyśleć.
Kuzynki mąż miał jechać zarobić na dom mały skromny żeby tylko żyli razem bo naprawdę nie mają gdzie mieszkac . Dom już się kończy stawiać ale z tego co słyszę " a pasowałoby jeszcze gospodarczy wystawić , a rolety sobie jeszcze kupimy takie za 15 tys , auto się psuje pasuje pomyśleć o nowym " no ale widocznie im się tak dobrze żyje skoro przedłużają zjazd
oliwiapatrycja
Powodzenia dziewczyny na wiztyach rośnijcie zdrowo 
ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać

Zacznę robic porzadki,kompletować lepiej wyprawkę mam niby już sporo rzeczy ale nie wszystko jeszcze i tak
Buziaki papa

ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać
Zacznę robic porzadki,kompletować lepiej wyprawkę mam niby już sporo rzeczy ale nie wszystko jeszcze i tak
Buziaki papa
Anulaa88
My jesteśmy od czerwca zapisani[emoji16]Dziewczyny a chodzicie do szkoły rodzenia?
Do usłyszenia! Trzymaj się![emoji8]Powodzenia dziewczyny na wiztyach rośnijcie zdrowo
ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać![]()
Buziaki papa![]()
![]()
![]()
![]()
Sindi_@
Czerwca?My jesteśmy od czerwca zapisani[emoji16]Do usłyszenia! Trzymaj się![emoji8]
Fiorna
A to jednak miałam małą pomyłkęMieszkam w Tychach a rodzic chce na Łubinowej w Katowicach tam pracuje mój gin
Sindi_@
No niestety wyjazd do Katowic to zawsze wiąże się z krokami takie urokiA to jednak miałam małą pomyłkęja do Katowic mam 55 km i też mogłabym tam rodzić ale przebić się przez śląsk to jakaś masakra jest
jak jeździmy do Ikei czy w tamtą stronę to zawsze zaliczymy korek
Anulaa88
Słownik zadziałał[emoji23] na czerwiec [emoji5]Czerwca?
reklama
Sindi_@
No teraz rozumiem ja w maju mam wyjazd na 2 tyg i też w czerwcu chciałbym zacząć chodzić do szkoły może też już powinnam zadzwonić i się dopytać i zapisaćSłownik zadziałał[emoji23] na czerwiec [emoji5]