KaIno
Fanka BB :)
Przykro mi . Dlaczego się nie nadawały ?? Coś nie tak bylo z dawczynią ?Dziewczynki transfer odwołany.Komórki dawczyni nie nadawały się do zapłodnienia.Szukamy nowej dawczyni.Jestem załamana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przykro mi . Dlaczego się nie nadawały ?? Coś nie tak bylo z dawczynią ?Dziewczynki transfer odwołany.Komórki dawczyni nie nadawały się do zapłodnienia.Szukamy nowej dawczyni.Jestem załamana.
Przykro mi- u mnie tez dziś beta w 9dpt 8,7Dziekuje za wsparcie, ale niestety beta hcg 0,5...
Serce mi peklo
![]()
Doktor przyjmuje tylko w Łodzi..ja bylam.jak wiekszosc z nas w APC ale cos mi.sie gdzies obilo o uszy ze jeszcze w jedmym miejscu przyjmuje.bardzo dobra decyzja ze zdecydowalas sie udac do immunologaWitajcie Dziewczyny, nie udzielam się na forum ale trochę Was podczytuje popołudniamiGratki dla tych którym się udało
A dla Całej reszty powodzenia w walce o największe marzenie
Dziewczyny, chciałam Was podpytać o dr.Paśnika. Czy on przyjmuje tylko w Łodzi a jeśli tak, to do jakiej Kliniki czy lecznicy jeździcie do niego? Chyba zebrałam w końcu w sobie siły- po 5 porażkachżeby się immunologiczne zdiagnozować...
Dziekuje za wsparcie, ale niestety beta hcg 0,5...
Serce mi peklo
![]()
Kochana a transfer mialas jakieho zarodka?? Powtorz ja za 2 dni bo sie moze jeszcze rozkreciPrzykro mi- u mnie tez dziś beta w 9dpt 8,7![]()
Kochana 8,7 nie oznacza złej bety tutaj na forum jestem jedną dziewczyna któraś z taką beta ma śliczna córeczkę zaraz ci powiem któraś to się wyppytasz szczegółówPrzykro mi- u mnie tez dziś beta w 9dpt 8,7![]()
Ta dziewczyna to @Ropuszka666 niech ci powie ostatnio z nią gadałam miała bardzo niska betę lekarz nie dawał szans na powodzenie że się udało ale ona się nie poddała i czekała beta urosła później coś co 32 jakoś tak spytaj się jej to ci powiePrzykro mi- u mnie tez dziś beta w 9dpt 8,7![]()
TuleDziekuje za wsparcie, ale niestety beta hcg 0,5...
Serce mi peklo
![]()