reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

:hmm::hmm::hmm: Boze kochana nie wierze normalnie nie wierze a tak juz sie cieszylam tym twoim malym szczesciem dzis nawet jak z mama gasalam to mowilam o twojej wielliej walce ze w koncu sie udalo ze przeszlas ten najgorszy czas
A tu takie wiesci przykro mi kochana tule mocno :*
Dziekuje Gosiu,
wiesz wiem ze moge byc w ciazy i to daje nadzieje i utrzymuje na powierzchni. Bedziemy miec nowa dawczynie , zobaczymy co z tego bedzie.

reklama
Dziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
Ile przezylyscie punkcji i transferow? Ile z Was sie decydowało na transfer 2 zarodkow?
Kochana przykro mi :*
Ale nie poddajemy sie, jedziemy z koksem :)
Ja mialam na razie 1 punkcje, z czego 4 transfery - 2 razy zabieralam po 2 blastki. Ale tylko dlatego, ze za pierwsz razem dr sie nie zgodzil na 2, wiec.na.koniec tez zostal jeden. Teraz bede zaczynac 2 procedure (w sensie za.ok 2 miesiace, bo mnie szczepienia trzymaja) ale tez bede chciala za kazdym razem 2 bable:)

Dziekuje Gosiu,
wiesz wiem ze moge byc w ciazy i to daje nadzieje i utrzymuje na powierzchni. Bedziemy miec nowa dawczynie , zobaczymy co z tego bedzie.
Jestes wielka podziwiam :*
Ale sama wiem po sobie a tez juz troszke tego bylo ze kazda porazke przezywam przez tydzien ze zdwojona sila a plan w glowie na kolejny raz i tak w glowie kielkuje i nie da sie odpuscic i powiedziec sobie dosc jak nie ma sie dziecka

Bo to się lekarzom opłaca, ale my i tak zostawiamy u nich grube tysiące, ja jutro zawalcze o tańszą luteine, a jak nie da bo będzie gadał jaki to lutinus lepszy to pójdę do ginka na nfz i on mi przepisze, a w klinice i tak nie kupie więcej :)
Mi chcieli wciskać w klinice, ale z uśmiechem prosiłam o receptę z zaznaczeniem, że w aptece jest niższa cena :D

Dziekuje Gosiu,
Kuźwa niezły monolog już mi wyszedł :p
Aniu Mario bardzo mi przykro, wiedziałam już od kilku dni o Tobie od jednej kobitki stąd. Masarka :( Ja nie wiem dlaczego tak dostajesz po dupie i pysku... Ale w końcu się musi udać, no kurka nie ma innej opcji! I wtedy chyba wylądujesz w księdze guinnessa :D Z happy endem oczywiście! :*

reklama
Kupuje w aptece na dole w klinice. Tam jest apteka ktora ma wszystko co przepisuja. W sumie nawet nie wiem po ile jest na bratyslawskiej. W klinice cos kolo 160zl.
Oj to ganiaj na bratysławską :) Lutek po 110, crinone 190, prolutex 170... Z tego co zauważyłam, to tylko te tańsze leki jak np dupek - w słonecznej po 19.90 a tam po 29.90, estrofem tez jakoś kilka zł drożej. Ale te najdroższe leki akurat mają tanie :)

Do góry