reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zobaczymy dzis jak sytuacja wyglada moze podgonil troche. Moze byc drobny ale najwazniejsze zeby byl zdrowy i urodzil sie w bezpiecznym terminie zeby nie musial w inkubatorze lezec.
oliwka przy nadcisnieniu dzieci moga rosnac wolniej za to przy cukrzycy duze z tego wniosek, ze twoj bedzie mial wage idealna :D

Wiadomo ze to calkiem inne powietrze ,zielen itd . a jak mieszka sie w domku jednorodzinym to juz wgl. Ogrod podworko i maly warzywnik. W lato basen na podworku. Mi tak dobrze nie jestvto jakas specjalna wies....ale jade do dziadka 5km i tam 5 domow na krzyz lasy ,grzyby i rzeczka w ktorej sie kapalismy w lato. Tata nam zrobil taka zatoczke pogłębiał co roku i mielismy wlasne kapielisko. Fajna sprawa. Jezeli bym musiala to wiadomo nie ma.sie wyboru ale ciezko byloby mj sie przeniesc do bloku i miasta. Niektorzy sobie chwala...palic w piecu nie trzeba ,kosic trawnika i przycinac drzewek.....ale.ja to lubie i nie wyobrazam sobie zeby mialo to.sie zmienic.
Dlatego my nowy dom będziemy ogrzewać pompą ciepła. Żegnaj piecu i potrzebo palenia w nim.

reklama
A ja się lenię [emoji23]
Siedzę na balkonie z kubkiem gorącego cacao z chałwą (tak, wiem ile to ma kcal...), i patrzę na las ;)
Niedługo będę musiała wstać i trochę kuchnię ogarnąć, poza tym telefon mi się niedługo rozładuje [emoji23]
A dzisiaj wieczorem spotkanie ze znajomymi i pizza ;)
Nie ma to jak dzień zdrowego żywienia [emoji23][emoji23][emoji23]
Miłego wieczorku [emoji4]

Do góry