Oczekujaca123
Fanka BB :)
;( no coz, ale może jak bede je widzieć to bede spokojniejsza a poki go nie czuje i nie widzę to jakos mi źle ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w porządku. Odliczamy dni do poniedziałku. Już się nie mogę doczekać. Jeszcze ostatnie rzeczy chcę kupić, zrobić zapasy na przyszły tydzień. Wczoraj byliśmy jeszcze po farbę i mąż ma za zadanie pomalować sypialnię [emoji16] mam wrażenie, że ciągle czegoś mi jeszcze brakuje...Nagini, ja już mam 1 całą stronę w wordzie z samymi linkami do rzeczy wyprawkowych z allegro, spłynie kaska to będzie giga zamówienie. A to dopiero jakaś część [emoji16] powoli zaczynam się wczuwać i wgryzać w tematz wózkiem akurat jeszcze trochę czekamy, tak samo z łóżeczkiem. Inaczej koty nam się tam zalęgną [emoji23]
Super, że ruszyłaś już z wyprawkąnajciężej czasem jest zacząć, potem już leci [emoji16][emoji16]
Paula, jak tam sprawy u Was??![]()
SpokojnieA w porządku. Odliczamy dni do poniedziałku. Już się nie mogę doczekać. Jeszcze ostatnie rzeczy chcę kupić, zrobić zapasy na przyszły tydzień. Wczoraj byliśmy jeszcze po farbę i mąż ma za zadanie pomalować sypialnię [emoji16] mam wrażenie, że ciągle czegoś mi jeszcze brakuje...
Niby wiem, że sklepy pod ręką, ale jednak[emoji16] też się cieszę, że to już, a jednocześnie już tęsknię za brzuszkiem i po prostu byciem w ciąży [emoji23] to chyba hormony - nie ogarniamSpokojnieCzasy PRL mamy dawno za sobą i teraz wszystko dostępne jest od ręki
Nie stresuj się, zawsze możesz męża do sklepu wysłać
Zazdroszczę Ci, że już masz tak blisko...
![]()
Haha dobra jesteśNiby wiem, że sklepy pod ręką, ale jednak[emoji16] też się cieszę, że to już, a jednocześnie już tęsknię za brzuszkiem i po prostu byciem w ciąży [emoji23] to chyba hormony - nie ogarniam
Ciąża bez większych komplikacji, ale od jakiegoś czasu wszystko mnie boli, więc nie powiem, że jest lekka [emoji6] stawiam na hormony [emoji23] jeszcze nie wiem, jak to jest mieć maleństwo w ramionach, więc może mi przejdzie jak to poczuję [emoji16]Haha dobra jesteśTo chyba hormony, albo wyjątkowo lekka ciąża
Ja w 9 miesiącu przestałam się bać porodu, byłam gotowa na największy ból byle już pozbyć się brzucha i nie być w ciąży
Potem rzeczywiście trochę brakowało ruchów dzidzi w brzuszku, ale o wiele przyjemniej było tą dzidzię tulić
![]()