reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Oczekująca, to tak w kółko wyznacza się następny etap, od którego " będę już spokojna" ,[emoji1] pierw 2 kreski, potem usg, potem serduszko, potem prenatalne, potem jak zacznie sie ruszać, potem połówkowe, potem jakaś konkretniejsza waga, potem jakiś konkretny tydzień ciąży i tak bez końca [emoji1]

Trzeba trochę luźniej do tego podchodzić, żyć w miarę normalnie. Mama zadowolona i spokojna, to i bobofrut zadowolony i spokojny :)

Colorado święte słowa :) Ja na początku tej ciąży trochę panikowałam, ale potem wyluzowałam. Nie czytam internetu, jestem bardzo spokojna i z radością czekam na córeczkę :) Do niedawna jeszcze tego nie czułam i nie miałam ochoty nic kupować, ale tak jak przypuszczałam po zakupie wózka moje serce drgnęło :) Co chwilę go oglądam ;) Tak duża materialna rzecz w moim domu jest dla mnie ostatecznym potwierdzeniem, że to się dzieje naprawdę i niedługo znów będę mamą :D Nabrałam ochoty na kompletowanie wyprawki, więc czekam na przelew z zusu i ruszam do boju :D

Nagini, ja już mam 1 całą stronę w wordzie z samymi linkami do rzeczy wyprawkowych z allegro, spłynie kaska to będzie giga zamówienie. A to dopiero jakaś część [emoji16] powoli zaczynam się wczuwać i wgryzać w temat :) z wózkiem akurat jeszcze trochę czekamy, tak samo z łóżeczkiem. Inaczej koty nam się tam zalęgną [emoji23]

Super, że ruszyłaś już z wyprawką :) najciężej czasem jest zacząć, potem już leci [emoji16][emoji16]

Paula, jak tam sprawy u Was?? :)

Nagini, ja już mam 1 całą stronę w wordzie z samymi linkami do rzeczy wyprawkowych z allegro, spłynie kaska to będzie giga zamówienie. A to dopiero jakaś część [emoji16] powoli zaczynam się wczuwać i wgryzać w temat :) z wózkiem akurat jeszcze trochę czekamy, tak samo z łóżeczkiem. Inaczej koty nam się tam zalęgną [emoji23]

Super, że ruszyłaś już z wyprawką :) najciężej czasem jest zacząć, potem już leci [emoji16][emoji16]

Paula, jak tam sprawy u Was?? :)
A w porządku. Odliczamy dni do poniedziałku. Już się nie mogę doczekać. Jeszcze ostatnie rzeczy chcę kupić, zrobić zapasy na przyszły tydzień. Wczoraj byliśmy jeszcze po farbę i mąż ma za zadanie pomalować sypialnię [emoji16] mam wrażenie, że ciągle czegoś mi jeszcze brakuje...

A w porządku. Odliczamy dni do poniedziałku. Już się nie mogę doczekać. Jeszcze ostatnie rzeczy chcę kupić, zrobić zapasy na przyszły tydzień. Wczoraj byliśmy jeszcze po farbę i mąż ma za zadanie pomalować sypialnię [emoji16] mam wrażenie, że ciągle czegoś mi jeszcze brakuje...
Spokojnie :) Czasy PRL mamy dawno za sobą i teraz wszystko dostępne jest od ręki :D Nie stresuj się, zawsze możesz męża do sklepu wysłać :) Zazdroszczę Ci, że już masz tak blisko... :)

Spokojnie :) Czasy PRL mamy dawno za sobą i teraz wszystko dostępne jest od ręki :D Nie stresuj się, zawsze możesz męża do sklepu wysłać :) Zazdroszczę Ci, że już masz tak blisko... :)
Niby wiem, że sklepy pod ręką, ale jednak[emoji16] też się cieszę, że to już, a jednocześnie już tęsknię za brzuszkiem i po prostu byciem w ciąży [emoji23] to chyba hormony - nie ogarniam

Niby wiem, że sklepy pod ręką, ale jednak[emoji16] też się cieszę, że to już, a jednocześnie już tęsknię za brzuszkiem i po prostu byciem w ciąży [emoji23] to chyba hormony - nie ogarniam
Haha dobra jesteś :D To chyba hormony, albo wyjątkowo lekka ciąża :D Ja w 9 miesiącu przestałam się bać porodu, byłam gotowa na największy ból byle już pozbyć się brzucha i nie być w ciąży ;) Potem rzeczywiście trochę brakowało ruchów dzidzi w brzuszku, ale o wiele przyjemniej było tą dzidzię tulić :)

Haha dobra jesteś :D To chyba hormony, albo wyjątkowo lekka ciąża :D Ja w 9 miesiącu przestałam się bać porodu, byłam gotowa na największy ból byle już pozbyć się brzucha i nie być w ciąży ;) Potem rzeczywiście trochę brakowało ruchów dzidzi w brzuszku, ale o wiele przyjemniej było tą dzidzię tulić :)
Ciąża bez większych komplikacji, ale od jakiegoś czasu wszystko mnie boli, więc nie powiem, że jest lekka [emoji6] stawiam na hormony [emoji23] jeszcze nie wiem, jak to jest mieć maleństwo w ramionach, więc może mi przejdzie jak to poczuję [emoji16]

reklama
Do góry