reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja z corka tez mialam ciecie a mimo to szyjka pekla, lekarz byl w szoku bo ona2700 i glowka malutka ....a szyjka do dzis sie nikomu nie podoba ;)
u nas daja krople na obkurczanie macicy takze znam ten bol ale bardziej z drugiego porodu a ty mialas wszystko naraz...
O matko przy 2700 pekla to musiala byc slaba. Moja 4200 [emoji6]

ja z corka poszlam doszpitala 5 dni przed porodem ,lekarz na wizycie stwierdzil malo wod a potem i rozwarcie na 4 i stwierdzil,ze jeszcze tego dnia urodze ... piec dni stymulacji masazami , w koncu po przebiciu worka jakies 16 godzin i sie dopiero zaczelo...
a poporodzie 10dni lezalam bo zoltaczka 2razy ....
Oj to wspolczuje takiego pobytu w szpitalu[emoji53] Ja na porodowce spedzilam 4 godz. Potem 2 doby i do domu. Jedyne co dobre z tego porodu, ze szybko w domu[emoji6]

Oj to wspolczuje takiego pobytu w szpitalu[emoji53] Ja na porodowce spedzilam 4 godz. Potem 2 doby i do domu. Jedyne co dobre z tego porodu, ze szybko w domu[emoji6]
ja mialam ciezko bo kurcze ani dla siebie ani dla malej nie mialam tyle ubran nikogo tez by wypral i ogarnal ...

Ja się cieszę że się za to już zabrałam bo sił mam coraz mniej, dłużej postoję to zaraz boli kręgosłup. Ogarniecie tego prania i prasowania było mega męczące a i tak dzieliłam na trzy dni [emoji6]
Kurcze tez bym chciala miec to wszystko juz za soba, bo tez juz sil nie mam, a i coraz cieplej na dworze[emoji53]

reklama
Do góry