kinga30
Fanka BB :)
Jeszcze się susza deski:/Tak jak u nas.....
Ale może w tym tygodniu trochę ruszy do przodu - O będzie praktycznie codziennie na budowie, więc może w końcu będą schody.....
A jak podłoga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze się susza deski:/Tak jak u nas.....
Ale może w tym tygodniu trochę ruszy do przodu - O będzie praktycznie codziennie na budowie, więc może w końcu będą schody.....
A jak podłoga?
No tak.... A jakieś podstawowe rzeczy w domu? Coś musiał jeść, coś ubrać do pracy itd....moj mial 2 prace wtedy i ledwie znajdowal czas nas odwiedzic !
Tak, sam czasem z pomocą teścia, drewniane na konstrukcji stalowej (tzn konstrukcja stalowa, płyta i na to drewno...)sam je robi ? drewniane ?
Podziwiam cierpliwość..... Bo ja bym się już chyba wkurzyła...... [emoji15]Jeszcze się susza deski:/
To już druga ciąża taka leżąca, stąd moja trauma. Jednego wcześniaka już mam
dokladnie, nie bylo wyjsciaNo tak.... A jakieś podstawowe rzeczy w domu? Coś musiał jeść, coś ubrać do pracy itd....
Myśmy nie mogli liczyć na nikogo innego, więc jakoś trzeba było dać rady... [emoji15]
60 dni to cała wieczność
Ja w poprzedniej w ogole nie miałam szyjki. Zakładali szew naciagając wszystko w środku i twierdzili że nic ztego nie będzie. Dotrwalam do 34 tc.
fajnie ...my bedziemy podnosic dach i robic starszym tam pokoje i tez kolejne schody potrzebne na dodatek nie ma na nie miejsca, wcisniete niezbyt pieknie wyjda ale coz.... nasz domek niezbyt latwy do przerobek.Tak, sam czasem z pomocą teścia, drewniane na konstrukcji stalowej (tzn konstrukcja stalowa, płyta i na to drewno...)
Najważniejsze, żeby płyta była, to już da się wejść,korzystac normalnie itd, drewno ma czas (zwłaszcza, że to ja się pewnie będę bawiła jego wybarwianiem...)