reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
jeszcze moze byc zwykla starosc ;)
wczoraj znowu sie wymeczylam zeby sie ulozyc i zasnac ,zgaga ,mdlosci , niewygoda ....
dobra ,limit narzekan na dzis chyba wyczerpalam :D
bo ten stan blogoslawiony to tez wcale taki miodowy nie jest ;)
Ja jestem trochę młodsza a też ciagle narzekam☺️ a to mnie ciągle coś boli, a to brzuch się stawia itd☺️

Btw, mieliście jeszcze w przedszkolu "lezakowanie"? U nas była obowiązkowa drzemka... Fajnie taki czas wyciszenia się itd ale sen na zawołanie też czasem kiepsko wychodził...
Teraz by się przydało, np w pracy godzinka przerwy na drzemkę ;)

Taaaaak jakiś czas temu był taki mem, ze nie wiem dlaczego nie lubiłam leżakowania ;) ale w przedszkolu było dla mnie zmora, nigdy prawie nie spałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić [emoji849]

Witam !
Tu w przedszkolu nie ma spania i nie raz jakies dziecko zasypia na siedzaco, masakra bo nawetnie ma na czym je polozyc...
Bola mnie dzis lydki jak z zakwasow ... znowu i dlaczego ?

No to ja miałam taki koszmarny bol ale tylko po łazeniu cały dzień... dla wszytskiego brałam więcej asparaginu..

A takie przedszkole w ogóle bez drzemki to tez przeginka...

jeszcze moze byc zwykla starosc ;)
wczoraj znowu sie wymeczylam zeby sie ulozyc i zasnac ,zgaga ,mdlosci , niewygoda ....
dobra ,limit narzekan na dzis chyba wyczerpalam :D
bo ten stan blogoslawiony to tez wcale taki miodowy nie jest ;)
Ja dopiero 27 skończyłam i też mam zgage, mdłości, ból pleców a przed snem wierce się i kręcę więc to nie starość a po prostu CIĄŻA [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Taaaaak jakiś czas temu był taki mem, ze nie wiem dlaczego nie lubiłam leżakowania ;) ale w przedszkolu było dla mnie zmora, nigdy prawie nie spałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić [emoji849]
Odnośnie memów ;)
IMG-20180225-WA0052-800x729.jpeg

Załączniki

• IMG-20180225-WA0052-800x729.jpeg
    IMG-20180225-WA0052-800x729.jpeg
    76,6 KB · Wyświetleń: 361
Do góry