Witajcie, ja znowu miałam dłuższą przerwę z powodu zapracowania-staram się czytać wszystko ,co piszecie, robię to zazwyczaj do poduszki,jak już kładę się spać i nawet mam ochotę coś napisać,ale zasypiam

u nas znowu dzieci mają przejścia zdrowotne-młody dostał alergii na pyłki i było szczypanie oczu, swędzenie, katar-jak z tego zaczął wychodzić,to nagle okazało się,że ponownie ma jakiegoś wirusa- gorączka i bóle brzucha. Jakiś niefart,bo bliźniaki nigdy nam dużo nie chorowały a odkąd zaszłam w ciąże to mam wrażenie,że co chwilę i mnie zarażają-nigdy nie byłam tak często chora ,jak teraz w ciąży . W sobotę jedziemy nad morze-jak co roku w maju wyjeżdżamy na tydzień, oby syn. do tego czasu wyzdrowiał i nas nie zaraził

kupujecie już wózki-mi też chyba się udało,bo ktoś z rodziny napisał na FB,że ma na sprzedaż wózek 2 w 1 i od razu napisałam wiadomość,że Biorę ! Tym razem nie będę kupowałam wszystkich nowych najdroższych rzeczy,jak z bliźniętami-jestem już mądrzejsza w tych sprawach, potem te super nowiutkie Firmowe rzeczy wystawia się za bezcen albo magazynuje -bez sensu...buziaki dla Was i dużo zdrowia dla mam,które są w szpitalu!