reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

niestety znam ten bol, nie z ciazy a z przepukliny dysku ... dzielnie ja znosilam bo przeciez kazdego boli kregoslup :confused: dopiero jak mi odcielo nerwy wyladowalam na rezonansie i lekarz byl w szoku , ze tak ogromna przepuklina do tej pory nie leczona... tylko wtedy juz byla do operacji i to niestety nie mininwazyjnej ...tak sie ladnie zalatwilam!
Ja chyba coś uwarunkowane genetycznie mam bo mama też już po operacji kręgosłupa... Więc chyba po prostu mamy jakiś ze słabej "selekcji".. :/ no co zrobić.

reklama
Ja chyba coś uwarunkowane genetycznie mam bo mama też już po operacji kręgosłupa... Więc chyba po prostu mamy jakiś ze słabej "selekcji".. :/ no co zrobić.
Moja czesto miala rwe ale nie bylo przyczyn ,moze jakies skrzywienia ale to wszyscy maja, dlatego mnie sie wydawalo, ze to trzeba wytrzymywac i tyle ... u Ciebie o tyle optymistycznie , ze faktycznie moze byc przez ucisk malenstwa...

Moja czesto miala rwe ale nie bylo przyczyn ,moze jakies skrzywienia ale to wszyscy maja, dlatego mnie sie wydawalo, ze to trzeba wytrzymywac i tyle ... u Ciebie o tyle optymistycznie , ze faktycznie moze byc przez ucisk malenstwa...
Zobaczymy po porodzie :) teraz póki co muszę się w miarę możliwości oszczędzać i uważać na siebie no w końcu jestem tylko na siebie zdana, tzn może nie do końca tylko na siebie bo są blisko rodzice M, no ale wiadomo jak to jest, nie będę co chwile z pierdołą dzwoniła do nich.. Czekam już na kolejną niespodziankę, ale teraz to już pewnie nie prędko przyleci bo pracy że hoho

_20180503_071424.JPG
my dalej w piżamce i chyba idziemy jeszcze leżeć :)

Załączniki

• _20180503_071424.JPG
    _20180503_071424.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 324
Dołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]

Dołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]

Mam dokładnie to samo! Od tygodnia zgaga cały czas, wcześniej tez miałam ale na ogół wieczorami.

hej !
Ja dzis chcialam jechac na polowanie ubranek i ogladanie wozkow do wiekszego miasteczka ale wieje i opaday czasem .... zlosliwosc losu no :angry:
Stanelam na wage i tez dobila, idziemy w strone dziesiatego kilograma buuu ... chyba oglosze maj miesiacem narzekan, najlepiej mi to idzie :o
Haha to i tak późno [emoji16]

reklama
Do góry