Margana
Fanka BB :)
Ja tez[emoji53]Cześć dziewczyny [emoji4]
Miłego dnia [emoji4]
Strasznie ten czas teraz leci, boję się, że nie zdążę się wyrobić przed... [emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez[emoji53]Cześć dziewczyny [emoji4]
Miłego dnia [emoji4]
Strasznie ten czas teraz leci, boję się, że nie zdążę się wyrobić przed... [emoji15]
O super. Bedziecie od razu skladac?Mnie też [emoji14] Jakoś wolałabym rodzić w dzień bo w nocy mam mniejszy próg bolu [emoji14]
Tak w ogóle to dzień dobry
Dziś powinno przyjść łóżeczko![]()
Kolejny akrobata [emoji1]Kurde młody chyba się znowu przekręcił. Na ostatniej wizycie był pięknie ułożony główką w dół, a teraz znowu czuje kopniaki po pęcherzu, i jak mi główką w żebra pcha.
Moj w 29 mial 1100Moj tez malutki [emoji23]
Mówiłam ci nasi to modele
Moj tez malutki [emoji23]
Mówiłam ci nasi to modele
A Ja proszę żeby ten czas szybciej mijal [emoji15] bo ciągnie mi się cholernieO matko, my?[emoji33] Juz?! Jak to mozliwe[emoji33]
chyba pod koniec czesciej sa i ktg co pare dniTo ja z 4 do porodu jeszcze spokojnie [emoji16]
Wlasnie mialam pisac to samo[emoji6]W lipcu to jednak wolałabym w nocy. Jakoś nie wyobrażam sobie w takim upale [emoji33]
Jeśli chodzi o mnie to mogą być później nawet dziennie [emoji1]chyba pod koniec czesciej sa i ktg co pare dni![]()