Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ahhhh to nie możesz faktycznieNie moge, z moda jestem[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahhhh to nie możesz faktycznieNie moge, z moda jestem[emoji6]
No bo to takie jakby dluzsze sprawdzanie rozwarcia, proba rozszerzania recznie. Bol okropny!To nawet sobie tego nie wyobrażam !!!
Super, ze wszystko ok! Obys wyszla do domku!Ja juz po wizycie wszystko ok ktg ok usg miałam też ok zrobili mi jeszcze ekg i czekam na wynik ma przyjść internista i leżę sobie w końcu dziś chłodniej i samopoczucie lepsze![]()
Moja tez drobniutka dziś mam (31+0) i waży 1406 gram jak pytam czy ok to mówią a pani jaka jest mała to niech nie wygasa od dzieciątka ze będzie duże sprawa genetyki także tez juz się tak tym nie martwię
No to super [emoji4] w domu najlepiejJa juz po wizycie wszystko ok ktg ok usg miałam też ok zrobili mi jeszcze ekg i czekam na wynik ma przyjść internista i leżę sobie w końcu dziś chłodniej i samopoczucie lepsze![]()
Moja tez drobniutka dziś mam (31+0) i waży 1406 gram jak pytam czy ok to mówią a pani jaka jest mała to niech nie wygasa od dzieciątka ze będzie duże sprawa genetyki także tez juz się tak tym nie martwię
Mam nadzieję że mnie to ominie ,jak mierzyła rozwarcie a to chwila to myślałam że umrę ;DNo bo to takie jakby dluzsze sprawdzanie rozwarcia, proba rozszerzania recznie. Bol okropny!
Dla mnie to najgorszy byl wlasbie masaz szyjki, szycie i lyzeczkowanie.
Oki dzięki spróbuje zadzwonic do diabetolog może telefonicznie mi powieRobiłam ale nie wiem co może oznaczać Twój wynik. Ja mam zawsze w normie. Ostatnio 5.20
Może podejdź ż wynikiem do internisty..
Moja w środę czyli 30+5 ważyła 1443g g także rosną nam bardzo podobnie [emoji57] super że wszystko okej i was [emoji8]Ja juz po wizycie wszystko ok ktg ok usg miałam też ok zrobili mi jeszcze ekg i czekam na wynik ma przyjść internista i leżę sobie w końcu dziś chłodniej i samopoczucie lepsze![]()
Czas pędziO matko, my?[emoji33] Juz?! Jak to mozliwe[emoji33]
Moja 28+0 1340Moj w 29 mial 1100![]()
lepiej karmiszMoja 28+0 1340