Ja jeszcze nie słyszałam żeby w ciąży w Polsce nie robić glukozy chociaż Polska pod tym względem świruje no czytałam że niektóre kraje od tego odeszly.Ja też mam wyniki cukru z początku ciąży ok a teraz wyszły lekko podwyższone a nie stety wysoki cukier w ciąży nie służy dziecku.Ale jak lekarz nie zleca to co tu kwestionowacHejka [emoji847] wszystkie macie badanie glukozy? Ja nie mam, rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział ze nie mam zaleceń, ze badania w porządku i nie widzi powodów do skierowania mnie na to badanie. Co do sukienek to tez mamy komunie za tydzień ale o dziwo zmieszczę sie w sukienkę trapezowa która mam w szafie z tamtego rokua to cud bo jestem +8kg na plusie ale chyba wszystko w tyłek i uda poszło[emoji3]
reklama
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Hejka [emoji847] wszystkie macie badanie glukozy? Ja nie mam, rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział ze nie mam zaleceń, ze badania w porządku i nie widzi powodów do skierowania mnie na to badanie. Co do sukienek to tez mamy komunie za tydzień ale o dziwo zmieszczę sie w sukienkę trapezowa która mam w szafie z tamtego rokua to cud bo jestem +8kg na plusie ale chyba wszystko w tyłek i uda poszło[emoji3]
Właśnie dlatego że wyszło pozytywnie badanie trzeba zrobić test z obciążeniem. Mialam zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz. Badanie z tych obowiązkowych na liście badań. Trochę dziwne że Cię lekarz nie skierował ale to on jest lekarzem.
Mi wszytko poszło w brzuch, a nosiłam raczej obcisłe rzeczy więc ciężko teraz go zmieścić ale jutro jakoś temu zaradze. A po ciąży sprzedam worek ciuchów ciążowych i już
G
gosc12
Gość
E
Ewka34
Gość
Ja tez nie mam,moj powiedzial ze nie potrzebuje bo wyniki mam spokoHejka [emoji847] wszystkie macie badanie glukozy? Ja nie mam, rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział ze nie mam zaleceń, ze badania w porządku i nie widzi powodów do skierowania mnie na to badanie. Co do sukienek to tez mamy komunie za tydzień ale o dziwo zmieszczę sie w sukienkę trapezowa która mam w szafie z tamtego rokua to cud bo jestem +8kg na plusie ale chyba wszystko w tyłek i uda poszło[emoji3]
oliwiapatrycja
Nie mam bardzo czasu na forum , przez te szpitale . Byłam u synka dopiero wróciłam . Jest duża poprawa i w poniedziałek już możliwe że wyjdzie wkoncu , język praktycznie podgojony już malo co zostało tych zmian , nie boli to apetyt już powraca i pić może, humor lepszy
po szpitalu pojechałam do Pepco oczywiscie mega kolejki ale podeszłam do kasy i zapytałam ekspedientke czy mogę bez kolejki bo w ciąży jestem, nawet nie patrzyłam się na ludzi w kolejce bo zjedli by mnie wzrokiem .. . Dobrze że mam pomoc przy synku na zmiany bo ja teraz bym nie dała sama rady non stop zajmowac się w szpitalu ..jak wróci do domu to co innego, inne warunki . Aby do poniedziałku ..
non stop zmęczona jestem pewnie przez anemie ale leki lepsze to jakoś powoli się poprawi , jeszcze za tydzień muszę zapisać się na wizyte kontrolna u swojej gin po szkpitalu , później 25 to trzecie USG , pewnie z synkiem też na jakals kontrolę . Ten maj jakis dla mnie pechowy jest .. zawsze coś
Paulana
Nie mam bardzo czasu na forum , przez te szpitale . Byłam u synka dopiero wróciłam . Jest duża poprawa i w poniedziałek już możliwe że wyjdzie wkoncu , język praktycznie podgojony już malo co zostało tych zmian , nie boli to apetyt już powraca i pić może, humor lepszypo szpitalu pojechałam do Pepco oczywiscie mega kolejki ale podeszłam do kasy i zapytałam ekspedientke czy mogę bez kolejki bo w ciąży jestem, nawet nie patrzyłam się na ludzi w kolejce bo zjedli by mnie wzrokiem .. . Dobrze że mam pomoc przy synku na zmiany bo ja teraz bym nie dała sama rady non stop zajmowac się w szpitalu ..jak wróci do domu to co innego, inne warunki . Aby do poniedziałku ..
non stop zmęczona jestem pewnie przez anemie ale leki lepsze to jakoś powoli się poprawi , jeszcze za tydzień muszę zapisać się na wizyte kontrolna u swojej gin po szkpitalu , później 25 to trzecie USG , pewnie z synkiem też na jakals kontrolę . Ten maj jakis dla mnie pechowy jest .. zawsze coś
Masz trochę zakrętów teraz i biegania, ale może jak synek wróci to będzie łatwiej
GorzkaPomarańcza
Jeszcze troszkę musisz wytrzymać, synek wróci i będzie łatwiej :*Nie mam bardzo czasu na forum , przez te szpitale . Byłam u synka dopiero wróciłam . Jest duża poprawa i w poniedziałek już możliwe że wyjdzie wkoncu , język praktycznie podgojony już malo co zostało tych zmian , nie boli to apetyt już powraca i pić może, humor lepszypo szpitalu pojechałam do Pepco oczywiscie mega kolejki ale podeszłam do kasy i zapytałam ekspedientke czy mogę bez kolejki bo w ciąży jestem, nawet nie patrzyłam się na ludzi w kolejce bo zjedli by mnie wzrokiem .. . Dobrze że mam pomoc przy synku na zmiany bo ja teraz bym nie dała sama rady non stop zajmowac się w szpitalu ..jak wróci do domu to co innego, inne warunki . Aby do poniedziałku ..
G
gosc12
Gość
Mogłabyś mi napisać jak ten stanik się nosi ? Czy wporzadku jest czy raczej taki bylejaki ? I ile za niego dałaś ?Dostałam dzisiaj zakupy zamówione z allegro. Jestem bardzo zadowolona. Jakość fajna.
Wszystko od jednego sprzedawcy okularki.com i udało się bez kosztów przesyłki bo był ostatnio weekend darmowych dostaw. Zobacz załącznik 853402
Zobacz załącznik 853403
SuperJest i bryka naszej księżniczki [emoji7]
Bebetto Luca i fotelik Maxi Cosi PebbleZobacz załącznik 853473Zobacz załącznik 853474Zobacz załącznik 853475Zobacz załącznik 853476Zobacz załącznik 853477

A może zrób sobie sama dla siebie ? Prywatnie bez skierowania ?Hejka [emoji847] wszystkie macie badanie glukozy? Ja nie mam, rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział ze nie mam zaleceń, ze badania w porządku i nie widzi powodów do skierowania mnie na to badanie. Co do sukienek to tez mamy komunie za tydzień ale o dziwo zmieszczę sie w sukienkę trapezowa która mam w szafie z tamtego rokua to cud bo jestem +8kg na plusie ale chyba wszystko w tyłek i uda poszło[emoji3]
reklama
oliwiapatrycja
NapewnoMasz trochę zakrętów teraz i biegania, ale może jak synek wróci to będzie łatwiej![]()