reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

On już wie...

Co rano przytula mi się do brzucha [emoji1]
20180505_094426.jpg

Załączniki

• 20180505_094426.jpg
    20180505_094426.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Ja mam juz 30 tydzień zaczęłam oglądać wózki i zgłupiałam jak czzcytam opinie .... nie wydam kilka tys na wózek planowałam tak do 2 tys ...Czy Wy macie jakieś pomysły ?
Ja na razie czekam z wózkiem bo może dostanę po rodzeństwie [emoji4]

Na wszelki wypadek jednak oglądałam wózki w internecie i np. na olx można kupić fajne wózki dobrych marek za połowę ceny. Widziałam nawet 3 w 1 stokke za ok 1300 zł pani w ogłoszeniu pisała że po jednym dziecku.

Ja mam juz 30 tydzień zaczęłam oglądać wózki i zgłupiałam jak czzcytam opinie .... nie wydam kilka tys na wózek planowałam tak do 2 tys ...Czy Wy macie jakieś pomysły ?
Znalazłam w końcu wózek jaki mi się podoba, nowy kosztuje ok 2 tysie, z gondolami 3,5... jak trafię na olxie w przyzwoitej cienie używany to kupię. Tak samo robiłabym z innymi. Wyszukała to co mnie się podoba, a potem szukała używanego w bdb stanie, i przystępnej cenie.
Osobiście, jak bym miała mieć teraz jedno :) to szukałabym używany ABC Design.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja akurat szukam wyłącznie z drugiej ręki, na olx i mam upatrzony jeszcze jeden komis z wózkami dziecięcymi :)
U mnie budżet na karocę jeszcze bardziej skromny, bo do 700zł planujemy wydać na 2w1. Ale nie oczekuję niczego więcej, tylko żeby był w miarę lekki, wszedł do bagażnika, jeździł płynnie i miał dobrą amortyzację :) dużo jeździć zwłaszcza gondolką pewnie nie będziemy ;)
hej dziewczyny, czy wam puchną kostki? mi właśnie zaczeły coś puchnąć, szczególnie na wieczór :/
Mi jeszcze nie puchną. Tzn puchną jak siedzę i nic nie robię, dlatego staram się spacerować codziennie :) tak to na puchnięcie nic innego nie polecę, bo zawsze jak puchłam, to nie umiałam sobie z tym poradzić :(

Ka, brzucho rośnie, albo i nie [emoji23] na zdjęciu poza maluchem mieści się też dzisiejszy grill składający się z 2 kiełbasek i tony sałatki [emoji33]
20180505_221112.jpg
20180505_220259.jpg

Załączniki

• 20180505_221112.jpg
    20180505_221112.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 463
  • 20180505_220259.jpg
    20180505_220259.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 451
Do góry