dżoasia
Fanka BB :)
Po szczepieniach mam się zgłosić już do CiechocinkaAsiulka kazal ci przyjechac po szcepieniach? Mi cholerka nic nie mowil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po szczepieniach mam się zgłosić już do CiechocinkaAsiulka kazal ci przyjechac po szcepieniach? Mi cholerka nic nie mowil
Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
W ostatniej stymulacji moje komórki do niczego się nie nadawały.Ja pitole, nie dość, że następna cud-wpadka to zaś na rauszu
@Agniecha1508 my to na monopolowy musimy jednak napaść
Dobrze kojarzę, że któryś dr kazał wam myśleć o kd?![]()
No to ja nie wiem co ten mój lekarz, ale i tak muszę jechać bo nie starczy mi leków, mam nadzieję, że coś już się wyjaśni. Powodzenia!Tak blastocyste 5-cio dniową i mi kazali dopiero 14dpt zrobić betę....
a co za alkoholoe eliksiry piłaś? bo ja z moim pociągiem do czerwonego syropu to już powinnam mieć małe przedszkole w domuW ostatniej stymulacji moje komórki do niczego się nie nadawały.
Moja samojebka to moj kotel wlasnieGosia ale to chyba nie Twój koteł tylko Twoja samojebka... jak tam patrze na Twój awatar to strasznie to podobne![]()
Myślałam, ze będę miała okres na majówkę. I nic, ale spoko luz bo ostatnio też się przyciągnął cykl do 34 dni. Jakieś 3 dni temu jak widziałam jasny róż na wkladce więc myślałam że zaraz będzie. A tu 3 dzień biel. No i dziś zrobiłam i totalny zaskok. Zobaczymy jak beta.Nie panikuj, wszystko będzie dobrze.
Teraz wprowadź wszystko co niezbędne do diety i będzie ok.
A jak wpadłaś na to, żeby zrobić test?![]()
Chyba bym osiwiała...Tak blastocyste 5-cio dniową i mi kazali dopiero 14dpt zrobić betę....
No wow, dziewczyno gratuluje!!!Myślałam, ze będę miała okres na majówkę. I nic, ale spoko luz bo ostatnio też się przyciągnął cykl do 34 dni. Jakieś 3 dni temu jak widziałam jasny róż na wkladce więc myślałam że zaraz będzie. A tu 3 dzień biel. No i dziś zrobiłam i totalny zaskok. Zobaczymy jak beta.
Bardzo dużo piwa, whisky, wódkę i jakieś nalewki. 2 razy upilam się w sztok. I teraz stres...a co za alkoholoe eliksiry piłaś? bo ja z moim pociągiem do czerwonego syropu to już powinnam mieć małe przedszkole w domu![]()
![]()