reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a ja z samego rana w pracy 24go października po namowach koleżanki (nasza sprzątaczka poleciała po test do apteki i męczyły mnie, że mam go zrobić, bo mi się spać chciało i okresu nie było, chociaż tego to często nie miałam wtedy kiedy miał być:-p) - to był już 8my tydzień
a 4go października zaszalałam na imprezie firmowej:zawstydzona/y: gdybym wiedziała...:zawstydzona/y:

reklama
Kachasek, są czerwcówki! Dorotka nas uprzedziła i założyła im wątek, tylko nie wiem czemu nie jako podforum, tylko jako nowy wątek. Nie wiem jak to zmienić i przenieść żeby już się pojawiło takie konkretne podforum, jak jest na każdy miesiąc.

Widzę że sie wam na wspomnienia zebrało to i ja powspominam. Test zrobiłam 16 listopada i to po namowach siostry która po rozmowach przez telefon zaraz wiedziała co jest grane bo ciągle ziewałam. Ja kazde objawy tłumaczyłam czymś innym i to przez gina bo powiedział że bedę miała problem z zajściem w ciąże (podejrzenie PCO), a w sumie w 3 cyklu (w 60 dniu cyklu!) juz sie udało. Najlepsze jest to że na mdłosci mąż dawał mi krople żołądkowe, bo oczywiście wydawało mi się ze nie moge być w ciąży :-D! Do lekarza poszliśmy 20 listopada i widziałam już bijące serduszko to był 8 tydzień. Ach jak fajnie tak powspominać. Chyba troszke będę zazdrościła czerwcówkom 2008... ;-).

Kotek ja mdłości zbytnio na początku nie miałam, więc krople żołądkowe były zbędne, ale przez to zmęczenie codziennie doiłam napije energetyzujące:szok: bo jak tu pracować 12h jak się śpi na stojąco
ja już 25go poszłam do gina i się poryczałam na usg:-)

Kachasek ja to w ciągu dnia jak miałam czas to spałam kilka godzin bo nie wyrabiałam. A i w październiku też zaliczyłam 2 imprezki i potem strasznie sie bałam. No to w sumie juz rok alkoholu nie piję :-D.

Dzagud tak jakos ktoregos dnia zebralo mi sie na sentyment i zalozylam ten wątek:-D

to admin przeniesie i powtanie czewiec 2008:-)

a co do testowanka,to ja moj test zrobilam 27 pazdziernika,5 dni po tym jak @ nie przysz;a:-D

dzien dobry

Cześć, jestem tu nowa.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej brygady.
Ja na początku miałam straszne mdłości, ale myślałam, że wróciły mi problemy z żołądkiem. Zaczęłam nawet brać leki( potem się trzęsłam czy nie zaszkodziłam małemu).Staraliśmy się z mężęm o dzidziusia już jakiś czas już myślałam,że bez leczenia się nie obejdzie, a tu 1-ego listopada test i dwie kreski:)Ale była radość:-)

reklama
Cześć Martitka, witaj na czerwcówkolandzie. Mam nadzieję że nie będziesz "meteorem", który przychodzi, przedstawia się, a potem znika i nigdy więcej się nie udziela.;-)Opowiedz coś o sobie i swoim maluszku.

Do góry