izabella87
Fanka BB :)
U nas w klinice. ;-) bo w mojej miescinie wyniki są dopiero na drugi dzień a w przypadku bety ciężko wytrzymać. ;-)
To najszybciej miałam 14.40 wynik
To czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w klinice. ;-) bo w mojej miescinie wyniki są dopiero na drugi dzień a w przypadku bety ciężko wytrzymać. ;-)
Dziewczyny na stronie kliniki badań prenatalnych przy 2 badaniu znalazłam taka informacje: Krew pobrana od pacjentki służy ocenie ryzyka wad genetycznych oraz otwartych rozszczepów kręgosłupa poprzez oznaczenia hormonów łożyskowych AFP, HCG, E3 (test potrójny). Czy któraś z Was miała takie badana?
To teraz duuuuzo antyoksydantow. Dla meza tezPalilam paczkie dziennie a to tylko ze mialsm duzo stresow bo brat ciezko zachorowal dlatego zaczelam znow palic teraz pale 10 fajkow dziennie.Wlasnie chcialam od jutra zrobic jskis detox z owocow czy cokolwiek.
Ostatnio miałam jakoś o 18 czy później. Co prawda nie była to beta ale i tak się stresowałam, bo bałam się, że będą nieprawidłowości.To najszybciej miałam 14.40 wynik![]()
To czekamy
Ja to samo nieraz robilamHahahah,ja taką lampką do czytania na testy świeciłam, albo wyrzucałam i po 5h wygrzebywałam z kosza żeby jeszcze raz się upewnić,że na pewno test jest negatywny.![]()
Dzieki :-*To teraz duuuuzo antyoksydantow. Dla meza tezaronia, maliny, jagody, zielone koktajle, avocado, cytrusy. Jest tez taka herbatka z ze strony fertinea.pl - duzo z nas ja pije
![]()
no fakt z tym masz racje wszystko idzie prywatnie ...masakra jaksaNie no z tym się zgadzam bo inaczej by kosztowało ze 12-13 tyś. Szkoda tylko że takiemu dobremu szpitalowi zabrali inne świadczenia na NFZ łącznie z porodami. A mój wątek dotyczył badań prenatalnych czy może w gamecie nie robią na NFZ skoro wisi szyld że współpracują z NFZ. A jeśli chodzi o cuda to fakt Gameta czyni cuda
le to super zrob teaz przyrost i becie gitesTransfer miałam w poniedziałek 30 kwietnia i licząc dzień transferu to jest 8 dzień
tez taka mialam i jestem w ciazyA tak wygląda ta kreska. Naprawdę cień cienia. Zobacz załącznik 854577